Najpovoljniji hotel i let Beograd Samara

Želim da gledam utakmicu Srbija Kostarika u Samari. Koji je vaš predlog? Kako je najbolje da letim i gde da rezervišem hotel?

ODGOVOR

Kako je utakmica Srbija Kostarika koju želite da posetite 17.juna u 14 h naša preporuka je let kompanijom Aeroflot za polazak 16.juna i povratak 18.juna. Let je sa presedanjem u Moskvi u oba pravca. Cena sa svim taksama, ručnim i čekiranim koferom do 23 kg iznosi 391 €. Što se hotela tiče preporučujemo Vip House Hotel on Solnechnaya koji je najbliži stadionu Cosmos Arena Samara, nalazi se u samom centru grada i ima odličnu konekciju sa aerodromom. Cena za dve noći po osobi iznosi 250 €. 

Za rezervaciju hotela pošaljite nam upit na info@aerogaga.com

Rezervišite svoju kartu na linku Beograd Samara 

cta pogledaj letove

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA