Tura Bali i Singapur

Poštovani,
koji su termini u ponudi za turu Bali i Singapur?
Takodje me zanimaju detalji smeštaja.
Ivana

ODGOVOR

Na Bali i u Singapur možete da putujete kada vama odgovara. Cene avio karata zavise od datuma putovanja i planiranog boravka, pa vam prepoučujem da kliknete na linkove Letovi za Bali, kao i Letovi za Singapur i proverite cene za željene termine. Kada pronađete letove koji vam odgovaraju na napred navedenim linkovima možete i online da uradite rezervaciju.

Hoteli na Baliju i Singapuru

Što se smeštaja tiče, spisak hotela sa slikama, opisom i cenama možete da pogledate na linku Hotelski smeštaj. Potrebno je da unesete destinaciju, datum planiralnog boravka, tip sobe i broj osoba u sobi.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA