Let do Splita, promotivna cena

Poštovani,

Interesuje me koja je najniža cena karte (opcije: povratna 1 odrasla, povratna 1 odrasla + 1 beba do 12 meseci, i u jednom pravcu dete 9 godina uz pratnju) na relaciji Beograd - Split. Znam da je uvek bilo oko 100 € za povratnu, ali mi sad ispada skoro 200 € kako god da okrenem. Interesuje me period putovanja poslednja nedelja avgusta, 22.08. polazak iz Beograda, 30.08. povratak iz Splita. Hvala

ODGOVOR

Let do Splita je sada na promociji, u sezoni možete leteti do Splita po ceni od 127 eura, dok je cena za putovanja do kraja juna 109€. Let je direktan Air Serbia avio kompanijom.

cta pogledaj letove

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Beograd Split

Kliknite na Red letenja do Splita i pogledajte termine polaska. 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA