Avio karte do Crne Gore Facebook promocija, kompanija Air Serbia

Koliko košta karta za Crnu Goru 01.08. pošto sam na Facebook stranici videla jeftinije karte?

ODGOVOR

Izdvojeno je 6 destinacija za koje možete kupiti avio kartu po ceni već od 79 evra za kupovinu do 28.07. dok je period putovanja u terminu između 19.09. do 14.12.2017. Na promociji su Tivat i Podgorica.

Konkretno za 01.08. povratna avio karta do Tivta košta 194 evra, a relacija Beograd Podgorica 01.08. iznosi 132 evra.

Svakako obratite pažnju na celokupnu ponudu AirSerbia avio kompanije, a i direktne letove do Tivta i Podgorice u jednom smeru klikom na sliku destinacije ispod.

let-beograd-tivat

  

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz Srbije

Plaćanje avio karata iz Srbije možete izvršiti na 3 načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam pošaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili sliku na Viber/Whatsapp-a na broj +381692800290.
  • Visa, American Express ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Jako je važno da kupovinu obavljate preko svog naloga na sajtu da bi na zadnjem koraku imali mogućnost odabira plaćanja karticom. Ukoliko nemate nalog, molim vas registrujte sve ovde
  • Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA