Avio karte Kijev Tivat

Potrebne su mi dve karte iz Kijeva za Tivat. Let treba da bude sutra za Tivat, a povratak 14. januara. Dajte mi najbolju ponudu. Ko leti, koja je cena, koliko traje let. Samo da je jeftino.

ODGOVOR

Najjeftinija povratna avio karta na relaciji Kijev Tivat za jednu odraslu osobu iznosi 800€. Ukupan iznos za dve karte je 1600€. Let je sa dva međusletanja u Beču i Beogradu. Let obavljaju, u polasku, avio kompanije Austrian Airlines i Montenegro Airlines, a u povratku Austrian Airlines i Air Serbia. Trajanje leta je u polasku 09.40h, a u povratku 07.05h.

Da pogledate ponudu i cenu i online rezervišete karte kliknite na link Kijev Tivat

Postoji i jeftinija avio karta, ali sa sletanjem u Beogradu, i za jednu odraslu osobu iznosi 436€. U tom slučaju ukupan iznos za dve karte je 872€. Let je sa jednim međusletanjem u Minhenu, avio kompanije Lufthansa. Trajanje leta u polasku je 07.15h, a u povratku je 07.40h.

Da pogledate ponudu za ovaj let i online rezervišete karte kliknite na link Kijev Beograd

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) +381-62-280029. Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.
Za kontakt preko Skype-a naš username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi, tada nam možete poslati mail na info@aerogaga.com

Avio karte iz inostranstva možete platiti putem linka Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitteru

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA