Avio let Air Serbia Beograd Tivat

Da li mogu kupiti dve povratne karte Beograd Tivat Beograd. Polazak iz Beograda 23 juna posle podne , a povratak iz Tivta 20 jula posle podne. Da li je cena povratne karte po osobi 95 evra. Gde mogu kupiti karte u kojoj ulici u Beogradu?
Pozdrav, Irena

ODGOVOR

Karte kupujete online na linku Beograd Tivat - ne treba nigde da dolazite. Uradite rezervaciju na napred navedenom linku, mi vam pošaljemo potvrdu rezervacije i instrukcije za plaćanje. Vi po tim instrukcijama izvršite uplatu do kraja dana, a mi vam pošaljemo elektronske karte na mail sa kojima putujete i predajete ih uz pasoš prilikom čekiranja.

Cena za dve povratne avio karte iznosi 29.512 dinara, što je po karti 14.756 dinara i odnosi se na direktanavio let Air Serbia

Avio karte možete rezervisati na gore navedenom linku ili pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h):

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi.

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Tivat. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli u Tivtu - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

Avionske karte do Tivta

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA