Beograd Tivat podizanje avio karata

Da li mogu da rezervisem i da uplatim karte, živim u Švedskoj?
Avionske karte mogu da podignem 13.7 kada dolazim u Srbiju ili na sam dan leta za Tivat. Planiram dve karte za period 21.7-28.7. Cena je rsd 27.914
Unapred zahvalan
Zvezdan

ODGOVOR

Naravno da možete da rezervišete i online kupite karte. Kliknite na link Beograd Tivat i odaberite let koji vam najviše odgovara. Cene su sada niže i za navedene datume, cena za dve karte kreće od 23.710 dinara.

Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga kupujete kartu i radite rezervaciju. Samo za prijavljene korisnike postoji mogućnost plaćanja online Visa ili Master karticom. Odmah nakon završene rezrvacije banka šalje potvrdu da li je transakcija uspešno obavljena ili ne. Ukoliko jeste mi vam na mail šaljemo elektronske karte sa kojima idete na aerodrom na dan putovanja (nema potrebe da ih bilo gde ranije podižete).

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) +381-62-280029. Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0. Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi. Tada nam možete poslati mail na info@aerogaga.com

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA