Beograd Tivat Rim

Postovani,
Kolika je cijena dvije povratne karte i karta za bebu od 1.5god od Beograda do Budve u terminu od 07.jula - 13.jula? I kolika je cijena povratne karte Beograd Rim u 7 mjesecu?
Lp

ODGOVOR

Kako u Budvi ne postoji aerodrom, jedina mogućnost je da letite do Tivta, pa da iz Tivta do Budve idete nekim lokalnim prevozom. Cena povratne karte za jednu odraslu sobu iznosi 99€, za bebe od 0 do 2 godine je 9€. Ukupan iznos za vas troje 207€ i odnosi se na direktan let Montenegro Airlinesa.

Da pogledate red letenja i online rezervišete let koji vam najviše odgovara kliknite na link Beograd Tivat

Cena povratne avio karte do Rima u sedmom mesecu zavisi od datuma putovanja, ali se kreće od 79 evra za EasyJet let (low cost). Najbolje je da kliknete na link Beograd Rim i sami proverite cene za željeni datum putovanja.

Ukoliko vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije možete me kontaktirati svakog radnog dana na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h) +381-62-280029 ili +381-69-280-029-0 - isključivo za Viber i WhatsApp poruke

Vikendom i za vreme praznika Call Centar ne radi.
Da pročitate detalje o načunu plaćanja kliknite na Online kupovina

Ukoliko plaćanje želite da izvršite iz Osjeka kliknite ovde. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da platite online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije. Uverite se u to na linku Garancija

Na linku Hoteli možete online rezervisati i smeštaj za izabrano putovanje. U toku je i naša promocija u saradnji sa booking.com sajtom, pa na gore navedenom linku možete rezervisati online smeštaj po još nižoj ceni.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA