Cene karata za Tivat Air Serbia kompanijom

Poštovani
Danas bih rezervisala avionsku kartu Beograd Tivat, ali bih uplatu realizovala sledeće nedelje. Da li se u tom slučaju rezervacija otkazuje?

ODGOVOR

Možete rezervisati kartu za željeni let na linku Beograd Tivat

Najpovoljnija cena na današnji dan je za direktan let Air Serbia i sa svim uračunatim taksama iznosi 99 evra (11.369 dinara).
Danas možete kartu platiti online Visa ili Master karticom odmah prilikom rezervacije. Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju  da bi ste mogli online da platite karticom.

Ukoliko želite da platite kartu preko računa naredne nedelje, neophodno je da nas pre uplate pozovete na 062280029 ili 0800085085 da bi proverili da li rezervacija još uvek važi i da slučajno nije došlo do promene cene. Tek kada vam budemo potvrdili da je sve ok možete izvršiti uplatu. Možete da mi pošaljete i poruku na Viber ili WhatsApp na broj +381-69-280-029-0. Vikendom i praznicima korisnički servis ne radi i tada se komunikacija obavlja preko maila info@aerogaga.com

Da uvek budete u toku, i saznate koje su aktuelne promocije pratite nas na Facebook-u i Twitter-u
Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Tivat Air Serbia kompanijom. Uverite se u to na linku Garancija

Da pogledate i sve raspoložive hotele za planirani period putovanja kliknite na Hotelski smeštaj - u toku je booking.com promocija na našem portalu pa su cene još povoljnije.

Organizujemo i transfer od/do aerodroma ako dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma Nikola Tesla.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA