Let do Tivta sa bebom

Da li je potreban pasoš bebi od dva meseca za let Beograd Tivat i kolika je cena avio karte za bebu kao i za dete od 2 i po godine?

ODGOVOR

Beba od 2 meseca za let do Tivta ne mora imati pasoš, potrebno je da poseduje bilo koj dokument koji je može identifikovati. Dovoljno je da kod sebe imate bebinu zdravstvenu klnjižicu ili izvod iz matične knjige rodjenih. 

cta pogledaj letove

Za bebu manju od 2 godine plaćate samo određeni iznos taksi koji zavisi od datuma putovanja, avio kompanije i klase kojom letite. Deca ostvaruju popust, koji takođe nije fiksan. Prilikom pretrage odaberite kategoriju beba i dete i dobićete tačnu cenu karte. 

Ponudu svih letova pogledajte na Beograd Tivat

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Putno zdravstveno osiguranje

Za bezbednije putovanje online možete kupiti Putno zdravstveno osiguranje. Ono nije obavezno, ali je poželjno da ga imate sa sobom jer su troškovi posete lekaru u inostranstvu veoma visoki.

Osiguranje mora da se kupi pre napuštanja Srbije da bi važilo. Ukoliko ste već u inostranstvu i želite da kupite osiguranje polisa tada nije validna. Strani državljani koji imaju boravište u Srbiji mogu da kupe osiguranje na gore navedenom linku

Jako je važno da se pre putovanja u stranu zemlju sami informišete da li je možda neophodno da posedujete osiguranje prilikom sletanja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA