Let iz Beograda za Tivat, povratak istoga dana

Molio bih Vas da me informišete u koliko ima jutarnji let iz Beograda za Tivat 30. marta, kao i povratni iz Tivta istog dana. Hvala i pozdrav!!

ODGOVOR

Let iz Beograda za Tivat, povratak istoga dana možete rezervisati po ceni od 125 eura. Polazak je u 9:35h Montenegro Airlines aviokompanijom, a povratak možete da odaberete da li želite u 15:15h ili 18:30h Air Serbia aviokompanijom. 

cta pogledaj letove

Ponudu letova za različite termine putovanja pogledajte na linku Beograd Tivat, ili jednostavno kliknite na žuto dugme sa desne strane

Garancija sigurne kupovinu

Garantujemo vam da su na našem sajtu najniže cene avio karata. Spokojno kupujte na našem sajtu, ako do ponoći istog dana pronađete jeftiniju avio kartu od one koju ste kupili na Aerogaga, pošalijte dobijenu ponudu na izazov@aerogaga.com, a mi ćemo Vam za sledeću kupovinu izdati voucher u iznosu tri puta većem od pronađene razlike u ceni.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA