Povratna karta Cirih Tivat za maloletno dete

Koliko košta povratna avio karta za maloletno dete od 9. godina sa pratnjom stjuardese na relaciji Cirih Tivat, polazak 31.7, a povratak 18.8? 

ODGOVOR

Povratna karta Cirih Tivat za maloletno dete iznosi 374 eura sa svim uključenim taksama. Letite preko Berlina i Beograda. Prikaz svih letova pogledajte na Cirih Tivat 

cta pogledaj letove

Let Cirih Tivat sa jednim presedanjem

Pošto je u pitanju maloletno dete možda je bolja opcija da let bude sa jednom pauzom. Cena je 454 eura sa svim uključenim taksama. 

Pratnja stjuardese

Cena pratnje zavisi od avio kompanije kojom letite. Nakon napravljene rezervacije na mail info@aerogaga.com šaljete upit za pratnju. Navedite obavezno šifru rezervacije i datum rodjenja deteta. Služba za specijalne potrebe proverava sa avio kompanijom i šalje vam odgovor putem maila. 

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA