Cena povratne avio karte Beograd Tivat

Zanima me cena povratne karte Beograda Tivat za 3 osobe, 21.08. do 30.08. avio kompanijom Air Serbia?Sta je sve uracunato u cenu avionske karte i kako mogu da platim avionsku kartu?

ODGOVOR

Cena povratne avio karte sa svim uračunatim taksama za 3 osobe za let Beograd Tivat u periodu od 21.08. do 30.08. iznosi 408 evra, odnosno 136 evra po osobi preko

let-beograd-tivat

kompanije Air serbia. Let je direktan.

U prikazanu cenu je uračunat predati prtljag kao i ručni prtljag.

Najniža cena za Tivat se kreće od 109 evra, ali trenutno nema promocija. Uglavnom kada avio kompanije puste promociju ima po nekoliko mesta po toj najnižoj ceni.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA