Tivat Beograd letovi u aprilu

Zanima nas let na relaciji Tivat - Beograd za 22.04. Dvoje odraslih i dvije djevojcice od 2 i 4 god. I naravno da li ima povoljnosti izmedju jutarnjih i vecernjih letova tog dana?
Hvala unaprijed
Irena Dangubić

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Najpovoljnija cena za vas četvoro je za letove u 10:05h ili 15:15h kompanijom Air Serbia. Sa svim uračunatim taksama i prtljagom od 23kg iznosi 194 evra za četiri karte u jednom smeru.

Kliknite na link Tivat Beograd i pogledajte sve raspoložive letove za taj dan sortirane od najjeftinijeg ga najskupljem.

Iz Tivta je moguće plaćanje samo Visa ili Master karticom odmah na našem sajtu, nakon unosa podataka putnika.

Plaćanje avio karata iz inostranstva

Za plaćanje avio karata iz inostranstva (van Srbije) jedina opcija plaćanja je Visa, American Express ili Master kreditnim karticama na sajtu ili Visa deviznom karticom. Pre rezervacije neophodno je da se na ovom linku registrujete i da preko svog naloga raditee rezervaciju i obavljate plaćanje. Na zadnjem koraku (pre samog završetka rezervacije) pojaviće se mogućnost da odaberete plaćanje karticom.

Ukoliko postoji mogućnost da neko umesto vas izvrši plaćanje u Srbiji postoje još dve opcije plaćanja:

Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam posaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na mail info@aerogaga.com ili sliku uplatnice na viber/whatsapp broj +381692800290

Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA