Air Serbia promotivni let do Atine

Postovani, vidjela sam da imate povratne karte Beograd - Atina - Beograd po cijeni od 139€, ali nisam mogla da shvatim na koju godinu se odnose te promotivne cijene tj. ne vidim datum poruke pa ne znam jesul istekle. Ako nije problem javite mi jel ista cijena vazi i za povratnu kartu Atina - Beograd - Atina.
Hvala!

ODGOVOR

Trenutno najniža cena karte na relaciji Beograd Atina iznosi 167€. U cenu su uračunate sve pripadajuće takse i nemate daljih doplata.
Cena od 139€ važila je u periodu novogodišnjih akcija.
Da izaberete datum putovanja i online rezervišete kartu za planirano putovanje kliknite na Beograd Atina

Instrukcije kako da rezervišete kartu pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.
Avionsku kartu možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h (od ponedeljka do petka) pozivom na broj +381-62-280029 iz inostranstva, odnosno na 0800-085-085 iz Srbije.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.

Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje karticom.

Obezbeđujemo garantovano najnižu cenu karate za Atinu. Više o tome pročitajte na linku Garancija cene.

Organizujemo i transfer od/do aerodroma ukoliko živite na jugu Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do aerodroma Nikola Tesla

Rezervišite odmah i smeštaj za planirani datum putovanja na linku Hoteli u Atini. U toku je nasa akcija sa portalom booking.com pa su cene najniže moguće.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA