AirSerbia direktno do Atine

Avio karta za Atinu 8. juna do 17. juna mi je potrebna
Hvala

ODGOVOR

cta pogledaj letove

Najpovoljnija cena za povratnu avio kartu do Atine za navedene datume sa svim taksama iznosi 150eur. U pitanju je direktan Air Serbia let sa uračunatim prtljagom od 23kg. 

Avio karte za Atinu

Kliknite na link Beograd Atina i pogledajte red letenja. Na napred navedenom linku možete odmah i da kupite kartu za ovaj let. Imajte u vidu, pošto je let u 00:30 da je potrebno da budete na aerodromu 07. juna uveče.

Možete i sami da popunite Air Serbia masku za pretragu. Za Beograd unesite BEG, a za Atinu ATH

Plaćanje avio karata za Atinu

Iz Sarajeva je jedina mogućnost za plaćanje Visa ili Master karticom na zadnjem koraku rezervacije. Jako je važno da budete registrovani i da preko svog naloga obavljate kupovinu i online plaćanje.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA