Cena povratne karte Beograd Atina Aegean

Ineteresuje me cena povratne karte Beograd Atina

ODGOVOR

Cena povratne karte Beograd Atina iznosi 140 eura za direktan let Aegean avio kompanijom. U cenu su uključene sve takse i ručni prtljag do 8 kg. 

cta pogledaj letove

Do Atine možete leteti direktno i Air Serbia avio kompanijom. 

Kompletnu ponudu letova možete pogledati na linku Beograd Atina

Garancija sigurne kupovine

Cene avio karata na našem sajtu su jednostavno najniže. To znači da nudimo bolje uslove od onih koje biste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Spokojno kupujte na našem sajtu, ako do ponoći istog dana pronađete jeftiniju avio kartu od one koju ste kupili kod nas, pošalijte dobijenu ponudu na izazov@aerogaga.com, a mi ćemo Vam za sledeću kupovinu izdati voucher u iznosu tri puta većem od pronađene razlike u ceni.

Doplata za prtljag na Aegean Airlines letu

Avio kompanija Aegean Airlines u cenu avio karte za neke letove ne uračunava predati prtljag (videćete precrtan koferčić na prikazu leta). On se dodatno naplaćuje zavisno od destinacije i datuma putovanja. U prikazanu cenu je u većini slučajeva uračunat samo ručni prtljag maksimalne težine do 7kg.

Kompletne informacije o ceni čekiranog prtljaga pogledajte u narednom koraku rezervacije. Odaberite let i pogledajte cenu prtljaga ispod detalja leta.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Plaćanje avio karata iz Srbije

Plaćanje avio karata iz Srbije možete izvršiti na 3 načina:

  • Uplatnicom u banci ili pošti, kao fizičko lice. Ukoliko je uplata nakon 16h, vikendom ili tokom praznika, neophodno je da nam pošaljete dokaz o uplati (slikanu uplatnicu) na info@aerogaga.com ili sliku na Viber/Whatsapp-a na broj +381692800290.
  • Visa, American Express ili Master kreditnom ili deviznom karticom. Jako je važno da kupovinu obavljate preko svog naloga na sajtu da bi na zadnjem koraku imali mogućnost odabira plaćanja karticom. Ukoliko nemate nalog, molim vas registrujte sve ovde
  • Nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom

Kompletno uputstvo možete pogledati na linku Kako da kupim

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA