Direktan let Jat Airways za Atinu

Zanima me cena povratne avionske karte za Atinu za jun mesec. Odlazak 25.06.2012. a povratak 07.07.2012. jedna odrasla osoba i dete od 11 godina najpovoljnije.
Hvala

ODGOVOR

Najpovoljnija cena za dve povratne avio karte za odraslu osobu i dete od 11 godina, za poletanje u ponedeljak 25.06.2012. a povratak u subotu 07.07.2012. iznosi 37.848 dinara
Ova cena se odnosi na direktan let Jat Airways aviokompanije i nemate dodatna plaćanja.
Poletanje iz Beograda je u 09:45h a sletanje u Atinu je u 13:00h
Povratak iz Atine je u 14:30h a sletanje u Beograd je u 15:05h

Da uporedite cene sa drugim aviokompanijama ili online rezervišete karte za ovaj let kliknite na Direktan let Jat Airways za Atinu

Na linku Avionske karte do Atine pogledajte raspoloživost i cene za druge datume leta

Rezervacija avionskih karata

Detaljne instrukcije kako se vrši online rezervacija i plaćanje karata pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

Avio kartu možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h:

  • ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije, besplatno nas pozovite na 0800-085-085
  • za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona, naš broj je +381(62)280029

Uniqa putno osiguranje

Za put u Grčku preporučujem vam da imate plaćeno putno zdravstveno osiguranje. Naručivanje polise može da se obavi online, popunjavanjem formulara na linku Uniqa putno osiguranje.

Kada popunite formular potrebnim podacima, na e-mail će vam stići instrukcije za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete u Grčkoj, a vi izaberite opciju za plaćanje koja vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu osiguranja na mail.

Opcije za plaćanje avionskih karata i putnog osiguranja

Plaćanje avio karata i polise osiguranja je moguće obaviti na neki od sledećih načina, a što zavisi od toga kada i odakle vršite uplatu:

  • vikendom i praznicima iz Srbije ili iz inostranstva, to možete učiniti samo online, Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta
  • radnim danima iz Srbije, na raspolaganju imate više opcija:

Online hoteli u Atini

Preko linka Hoteli u Grčkoj možete da pogledate ponudu hotelskog smeštaja za vaš boravak u Atini. Izaberite zemlju i grad, datume dolaska i odlaska, kao i tip sobe koji vam treba i dobićete ponudu raspoloživih hotela sa ukupnom cenom sa svim uračunatim taksama za navedeni period boravka.

Klikom na dugme Detalji, možete pročitati detaljnije informacije o svakom hotelu koji vas bude interesovao.
A kada se odlučite u kom hotelu želite da odsednete, kliknite na dugme Nastavite kako biste izvršili rezervaciju smeštaja.
Otvoriće vam se prozor gde treba da unesete podatke sa vaše kreditne kartice, kao i podatke o gostima hotela, pri čemu je veoma važno da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja. Možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express.

Kada završite sa unosom traženih podataka i obavite plaćanje, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela i uspešno obavljenoj transakciji.
Ukoliko naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom ili otkazivanjem smeštaja, kontaktirajte direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA