Jat direktan let za Atinu

Molim vas za informaciju o ceni najpovoljnije karte za Atinu za jednu odraslu osobu: polazak 25. 05. u poslepodnevnim satima (od 15h), povratak iz Atine 27. 05. 2012. (najbolje bi bilo u večernjim satima).
Unapred zahvalna.

ODGOVOR

Najpovoljnija cena povratne avio karte za Atinu za poletanje 25.05.2012 u 15:25h, a za povratak 27.05.2012 u 19:30h i iznosi 18.830 dinara

Ova cena odnosi se na direktan let Jat Airways avio kompanije i za online rezervacije na linku Beograd Atina

Uputstvo kako da rezervišete avionske karte preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Avio karte možete rezervisati i putem telefona, pozivom broja +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i broj 0800-085-085 i poziv je besplatan za razgovore upućene sa fiksnog telefona.

Opcije za plaćanje avionske karte

Rezervisanu avio kartu možete platiti na neki od sledećih načina:

Vikendom i praznicima iz Srbije, kao i bilo kojim danom iz inostranstva, uplatu je moguće obaviti samo online, Master ili Visa karticom.

Putno osiguranje

Poželjno je da za putovanje u Atinu kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Online rezervacija hotela u Atini

Na linku Hoteli u Atini možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA