Jeftine avionske karte Beograd Atina

Koliko je povratna karta Beograd Atina za omladinku?

ODGOVOR

Jeftine avionske karte Beograd Atina

Cena avio karte zavisi od datuma putovanja i cene se međusobno mogu dosta razlikovati od dana do dana letenja. Zato vam preporučujem da popunite masku sa leve strane i proverite cene karata za planirani datum putovanja. U polje Polazak iz unesite BEG (za Beograd), u polje Sletanje u upišite ATH (za Atinu), izaberite datume putovanja i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama. Cene koje vam se budu prikazale su konačne, sa svim uračunatim taksama i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Trenutno najpovoljnija cena avio karte koju sam vam pronašla je za direktan let sa avio kompanijom Jat Airways. Cena povratne karte za omladince je ista kao i za odrasle osobe i iznosi 17.733 dinara sa svim uračunatim taksama i preko ovog iznosa nema dodatnih troškova.

Prvi polazak iz Beograda po ovoj ceni je u subotu 11.02.2012. u 9.10h, a u Atinu slećete u 12.25h.
Povratak iz Atine je nakon nedelju dana 18.02.2012. u 14.25h i u Beograd stižete u 15.50h

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Let Beograd Atina. Ako vam ponuda odgovara, na istom linku možete online besplatno da rezervišete aviokartu, a plaćanje je potrebno da izvršite do kraja dana.

Online kupovina avio karte

Na linku Jeftine aviokarte pogledajte ponudu letova i cene za bilo koji datum putovanja.

Detaljno uputstvo kako da rezervišete aviokartu na našem sajtu pročitajte na linku Online rezervacije.
Rezervisanu aviokartu možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - samo Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta, odmah nakon rezervacije

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Putno osiguranje

Za putovanje u Grčku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a sada ga možete naručiti preko našeg sajta, na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA