Let do Atine za 34€

Čula sam da je jedan gospodin kupio vrlo jeftinu povratnu kartu do Atine, za 34€, i to pre 2-3 nedelje, da li je to moguće? Zanima me koja je najjeftinija moguća karta u mesecu maju, do Atine i nazad? Unapred hvala

ODGOVOR

Let do Atine za 34€ je bio na promociji za kupovinu avio karata u martu. Trenutno najpovoljnija cena avio karte za putovanje u maju iznosi 131 euro sa svim uključenim taksama i ručnim prtljagom do 8 kg. Letite direktno Aegean aviokompanijom.

Kompletnu ponudu letova pogledajte na linku Beograd Atina

Kako biste bili u toku sa aktuelnim promocijama, da ne propustite ponovo specijalno snižene cene letova predlažem da redovno pratite našu stranicu Promo cene avio karata

Na društvenim mrežama Facebook-u, Twitter-u i Instagramu saznajte sve o procedurama u avio saobraćaju i pratite akcije avio kompanija.

Doplata za prtljag na Aegean Airlines letu

Avio kompanija Aegean Airlines u cenu avio karte za neke letove ne uračunava predati prtljag (videćete precrtan koferčić na prikazu leta). On se dodatno naplaćuje zavisno od destinacije i datuma putovanja. U prikazanu cenu je u većini slučajeva uračunat samo ručni prtljag maksimalne težine do 7kg.

Kompletne informacije o ceni čekiranog prtljaga pogledajte u narednom koraku rezervacije. Odaberite let i pogledajte cenu prtljaga ispod detalja leta.

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA