Let za Atinu

Putujem iz Sarajeva za Beograd letom JU 109 4. decembra i hvatam let za Atinu JU 438. Čuo sam da je ovih dana jaka magla u Sarajevu i da se može desiti da avion ne poleti. Šta će u tom slučaju biti sa mojim letom za Atinu?

ODGOVOR

Let iz Sarajeva za Atinu

Ukoliko ste kupili vezane aviokarte Sarajevo-Beograd-Atina, ako su nepovoljni vremenski uslovi za poletanje aviona iz Sarajeva, avio kompanija koja obavlja ovaj vezani put do Atine će vam uskladiti letove, a preciznu informaciju ćete dobiti na aerodromu u Sarajevu.

Međutim, ako ste kupili odvojene karte Sarajevo-Beograd i Beograd-Atina, morali biste da kontaktirate kompaniju preko koje letite i sa njima vidite koje su vam mogućnosti na raspolaganju u slučaju da zakasnite ili uopšte ne stignete na let iz Beograda za Atinu. Svakako, tu informaciju možete dobiti samo na datum leta, ako dođe do nekog pomeranja u redu letenja.

Kako su u vašem slučaju oba leta preko avio kompanije JAT Airways, najbolje je da njih direktno kontaktirate na datum putovanja.

Avionske karte do Atine

Aerogaga se bavi online prodajom avionskih karata svih svetskih avio kompanija.

Ponudu letova i cene karata za bilo koji drugi datum ili destinaciju pogledajte na Avio karte.

Detaljno uputstvo kako da rezervišete avio karte možete pročitati na linku Online kupovina. Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

  • Ukoliko plaćanje obavljate iz inostranstva ili iz Srbije, ali tokom vikenda, to možete učiniti Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije
  • Ukoliko plaćanje obavljate iz Srbije tokom radne nedelje, karte pored Visa ili Master karticom možete platiti i na neki od sledećih načina: uplatnicom kao fizičko lice u banci ili pošti, nalogom za prenos preko preduzeća ili e-bankingom, putem Raiffeisen web kredita ili putem sms-a ukoliko ste korisnik Telenor usluge PlatiMo.

Avio karte možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA