Letovi za Atinu otvoren povratak

Htela bih da rezervišem povratnu kartu za Atinu ali nisam sigurna oko datuma povratka. Da li je moguće odložiti rezervaciju? Koja je procedura?

ODGOVOR

Avio kartu za Atinu možete rezervisati odmah na linku Letovi za Atinu
Kartu nije moguće rezervisati sa otvorenim povratkom, već morate da definišete datum povratka.
Ukoliko ne znate, možete da rezervišete kartu za proizvoljan datum povratka, a kada budete znali tačno da uz doplatu promenite datum povratka. Druga varijanta je da sačekate trenutak kada budete znali tačan datum povratka i da tada kupite kartu

Ponudu letova i cene karata za željeni datum putovanja pogledajte na linku Jeftine aviokarte.

Rezervacija i kupovina avionskih karata

Detaljno uputstvo kako da obavite rezervaciju avionskih karata preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Avio karte možete rezervisati i telefonom, pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Grčku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Atini

Za boravak u Atini možete unapred da rezervišete i hotelski smeštaj. Kliknite na link Atina - online rezervacija hotela i pogledajte ponudu i cene za izabrani period putovanja.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA