Ljubljana Atina

Dobar dan, zanima me postoji li mogućnost kod vas kupovanja karte nekoliko mjeseci prije pa da karta bude neŠto jeftinija? Točno me zanima postoji li ta mogućnost za povratnu kartu Ljubljana-Atena i kolika bi bila cijena iste?

ODGOVOR

Što ranije kupite kartu cena je niža. Kako se bliži datum putovanja tako i cena raste. Sa druge strane, cena povrartne avionske karte zavisi od datuma putovanja i planiranog boravka u Atini. Kako niste naveli datume najbolje je da sami na linku Ljubljana Atina pogledate cene karata za željeni datum putovanja.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, tokom praznika i vikendom Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za Atinu. Uverite se u to na linku Garancija.

Jeftin smeštaj pogledajte na linku Rezervacija hotela u Atini, a putno osiguranje rezervišite ovde (putno osiguranje važi samo za državljane Srbije). U toku je naša promo akcija sa portalom booking.com pa su cene još niže.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA