Najpovoljnije ponude letova za Atinu

Molim Vas da mi pošaljete najpovoljnije ponude letova za Atinu (dan polaska 04-05.07.2012, a dan povratka 18.07/19.07.2012).
Potrebno je 5 karti.
Srdačan pozdrav
Vesna

ODGOVOR

Najpovoljnija ponuda za pet povratnih avio karata na relaiji Beograd Atina je za poletanje u sredu 04.04.2012. a povratak za dve nedelje 18.04.2012 i iznosi 99.240 dinara
To je direktan let Olympic Airways avio kompanije koji traje dva sata

Poletanje iz Beograda je u 09:30h, a sletanje u Atinu u 12:15h
Povratak iz Atine je u 08:00h, a sletanje u Beograd u 08:55h

Da pogledate red letenja i preko drugih aviokompanija, uporedite cene ili online rezervišete karte za ovaj let kliknite na Beograd Atina
Uputstvo kako da rezervišete avionske karte preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Da pogledate cene za neki drugi datum putovanja kliknite na link Beograd Atina

Avionske karte možete rezervisati i putem telefona, pozivom broja +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i broj 0800-085-085 i poziv je besplatan za razgovore upućene sa fiksnog telefona.

Načini plaćanja avionske karte

Rezervisanu avio kartu možete platiti na jedan od sledećih načina:

Vikendom i praznicima iz Srbije, kao i bilo kojim danom iz inostranstva, uplatu je moguće obaviti samo online, Master ili Visa karticom.

Putno osiguranje za Grčku

Poželjno je da za putovanje u Atinu kupite i putno zdravstveno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam na e-mail stići instrukcije za uplatu osiguranja, a po prijemu vaše uplate, poslaćemo vam i polisu zdravstvenog osiguranja.

Online rezervacija hotela u Atini

Na linku Hoteli u Atini možete proveriti ponudu i cene hotelskog smeštaja.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite da rezervišete smeštaj. Otvoriće vam se strana gde treba da unesete vaše lične podatke, kao gosta hotela i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA