Promotivne avionske karte Beograd Atina

Molim vas da me obavijestite o cijeni karte/povratne Beograd Atina.

ODGOVOR

Cena povratne avionske karte mnogo zavisi od avio kompanije koja obavlja let, kao i od datuma putovanja i cene se međusobno mogu dosta razlikovati od dana do dana leta. Zato vam preporučujem da popunite masku sa leve strane i proverite cene za planirani period putovanja.

Potrebno je da u polje Polazak iz unesete BEG (za Beograd), u polje Sletanje u unesite ATH (za Atinu), izaberite datume putovanja i dobićete ponudu svih raspoloživih letova sa cenama. Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, kartu možete odmah rezervisati online.

U toku je promocija avio kompanije Jat Airways i do 02.04.2012. možete da kupite povratne avionske karte do Atine po promotivnoj ceni od samo 13.575 dinara sa svim taksama.

Ponudu za ovaj let pogledajte na linku Promotivne avionske karte Beograd Atina. Ako vam ponuđeni let odgovara, preko navedenog linka odmah možete da rezervišete avio kartu.

Avio karte možete rezervisati i putem telefona, pozivom broja +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h.
Ako zovete iz Srbije, na raspolaganju vam je i broj 0800-085-085 i poziv je besplatan za razgovore upućene sa fiksnog telefona.

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA