Prtljag za Aergean let do Atine

Poštovani,
pročitala sam negde na vašem sajtu da u cenu karte Aegean Airlines-a ne ulazi prtljag i da se doplaćuje 30e, pa mi vi recite jel u taj prtljag ulazi ručni prtljag od 8kg i 23 kg predatog prtljaga? I koja je cena još jednog predatog prtljaga do 23kg? Konkretno se radi o letu Beograd-Atina. Još uvek nisam kupila kartu pa razmatram koja mi je najpovoljnija opcija zbog viška prtljaga.
Hvala unapred!

ODGOVOR

Cena od 30 evra se odnosi na regularan prtljag od 23 kilograma. Cena i za drugi kofer te težine je ista i plaća se 30 evra. Kada uradite rezervaciju avio karte za Atinu pošaljite nam na mail info@aerogaga.com koliko torbi želite da nosite i mi ćemo vam poslati predračun za plaćanje. Imajte u vidu da se cena od 30 evra odnosi po pravcu.

Avio kartu možete rezervisati na gore navedenom linku ili pozivom na broj (od ponedeljka do petka u periodu od 09h do 20h):

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan
  • ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0
  • Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Vikendom i praznicima Call centar ne radi.

Ukoliko plaćanje karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju da bi ste mogli online da platite kreditnom karticom.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata do Atine. Uverite se u to na linku Garancija

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Nudimo mogućnost i prevoza od/do aerodroma ukoliko dolazite sa juga Srbije. Za više detalja kliknite na Transfer od/do Aerodroma

Da uvek budete u toku i saznate koje su aktuelne promocije, pratite nas na Facebook-u i Twitter-u

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA