Putovanje u Atinu avionom

Pošaljite mi Vašu najpovoljniju cijenu povratne karte na relaciji Beograd- Atina - Beograd, u periodu od 22.06.2012 - 01.08.2012 za jednu odraslu i jedno dijete od 9 god.
Napomena: datum je flexibilan
Srdačan pozdrav

ODGOVOR

Putovanje u Atinu avionom

Najpovoljnija cena za dve povratne avio karte koju biste trebali da platite iznosi 34.644 dinara. U ovu cenu su uračunate sve aerodromske takse i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

U pitanju je direktan let koji obavlja avio kompanija Jat Airways.
Polazak iz Beograda je 22. juna u 16.50h, a u Atinu u 20.05h.
Povratak iz Atine je 1. avgusta u 10.55h, a u Beogradu ste u 12.15h.

Da pogledate ponudu za ovaj let kliknite na Avio karte Beograd Atina. Ukoliko vam predloženi let odgovara, odmah rezervišite karte na prethodno navedenom linku.

Ponudu letova i cene karata za bilo koji drugi datum putovanja pogledajte na linku Jeftine aviokarte.

Rezervacija i kupovina avionskih karata

Detaljno uputstvo kako da obavite rezervaciju avionskih karata preko interneta pročitajte na linku Online kupovina.

Avio karte možete rezervisati i telefonom, pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Rezervisane aviokarte možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - Master ili Visa karticom online, odmah nakon rezervacije

Uniqa zdravstveno osiguranje

Za putovanje u Grčku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje.

Potrebno je da na linku Uniqa osiguranje popunite formular traženim podacima i sistem će obračunati cenu. Odmah nakon toga će vam mailom stići instrukcije za uplatu osiguranja, a vi odlučite koja opcija za plaćanje vam najviše odgovara. Po prijemu uplate, poslaćemo vam polisu zdravstvenog osiguranja na e-mail.

Hoteli u Atini

Za boravak u Atini možete unapred da rezervišete i hotelski smeštaj. Kliknite na link Atina - online rezervacija hotela i pogledajte ponudu i cene za izabrani period putovanja.

Imate na raspolaganju veliki izbor hotela, pa kada pronađete hotel koji vam najviše odgovara, kliknite na dugme Nastavite kako biste rezervisali smeštaj, a potom unesite podatke sa vaše kreditne kartice, kao i lične podatke osoba koje će biti gosti hotela. Važno je da znate da se plaćanje hotela vrši odmah prilikom rezervisanja, a možete ga obaviti nekom od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, American Express ili Diners Club.

Po završenom unosu traženih podataka i obavljenom plaćanju, na e-mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ako naknadno budete imali potrebu za bilo kakvom izmenom u vezi smeštaja, obratite se direktno hotelu.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA