Avionska karta Beograd Krit, Heraklion

Koliko bi koštala avionska karta Beograd Krit, tj. Heraklion, najpovoljnije avio karte za 4 odrasla putnika i 1 dete od 11 godina, ako može direktan let od 29. jula do 18. avgusta. Hvala

ODGOVOR

Avionska karta Beograd Krit, Heraklion iznosi 199 eura ukoliko je polazak 24. jula, a povratak 3. avgusta, ili od 3. do 14. avgusta. Isključivo je cena za povratak nakon 10 dana. 

Da pogledate red letenja kliknite na Sezonski let do Krita

Let do Herakliona

Ako su vam to fiksni datumi putovanja, avio karte do Krita možete rezervisati po ceni od 2.079 eura sa svim uključenim taksama, za svih 5 putnika. Let je sa presedanjem u Atini, a avio kompanija je Aegean. 

Kompletnu ponudu pogledajte na Beograd Krit

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA