Beograd Hanja, Krit

Ako se rezervise karta za Chaniju Aegean Airlines, let obavlja Olympic Air, da li je uracunat 1 kofer od 20-23 kg ili se posebno placa, karta kosta na vasem sajtu 27.852 din, a let je dana 17.07. u 09.40h Beg - Chq, a povratak je u 06.30h 28.07. Chq - Beg. Ako se placa, zasto to nije naznaceno i gde se placa 1 kofer od 20-23 kg, kod vase agencije ili na aerodromu. Naravno koja je cena 1 kofera. Pozdrav, Radonjic Slobodanka.

ODGOVOR

Ukoliko let obavlja avio kompanija Olympic Air uključen je u cenu prtljag od 23kg velika torba i 7 kg ručni. Ako obavlja avio kompanija Aegean Airlines nemate uključen prtljag i dodatno ga plaćate. Možete ga kupiti kod nas, a cena po pravcu je 30€.

Da pogledate ponudu i online rezervišete avio kartu kliknite na link Beograd Chania

Ukoliko vam prilikom rezervacije karte bude bio potreban neki savet ili moja asistencija, pozovite me telefonom na +381-62-28-00-29 svakog radnog dana od 9h do 20h (od ponedeljka do petka). Ukoliko želite da mi pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0.

Za kontakt putem Skype-a naš username je aero.gaga

Ukoliko plaćanje avio karte može neko za vas da izvrši u Srbiji kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom. Jako je bitno da budete registrivani na našem sajtu da bi mogli da platite karticom

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije.

Smeštaj za planirani datum putovanja rezervišite na linku Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama.

Pratite sve naše aktuelne ponude preko društvenih mreža: Facebook i Twitter

Kada ukucate željene datume u pretragu i ne dobijete ovu cenu, to znači da su karte po ovoj ceni prodate. Cene karata koje dobijete preko pretraživača na sajtu su najniže trenutne cene i možete ih rezervisati.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA