Beograd Iraklion avion

Najpovoljnija avionska karta Beograd - Iraklion, polazak 29.og ili 30.-og jula, povratak 13.og ili 14.og avgusta?

ODGOVOR

Na relaciji Beograd Iraklion najpovoljnija varijanta je putovanje 30.07, a povratak za dve nedelje 13.08.

Cena karte sa svim uračunatim taksama je 32.364 dinara.
Let u oba smera je preko Atine.

Da pogkedate ponudu, kupite ili rezervišete avio karte kliknite na Beograd BEG Heraklion HER

 

Načini plaćanja

Rezervisane avio karte možete platiti Master ili Visa karticom online odmah nakon rezervacije (vikendom ili iz inostranstva) ili na neki od sledećih načina:

Putno osiguranje - online kupovina

Za putovanje u Grčku poželjno je da imate uplaćeno i putno osiguranje, a možete ga naručiti na linku Uniqa putno osiguranje.
Popunite formular potrebnim podacima, mi ćemo vam poslati predračun za uplatu osiguranja za broj dana koji želite da provedete van Srbije, a nakon evidentirane uplate poslaćemo vam i polisu osiguranja na mail.
 
 

 

Hoteli na Kritu

Na linku Hotelski smeštaj pogledajte i koji su hoteli raspoloživi na Kritu u periodu vašeg putovanja, od 30.07. do 13.08.2012.

Kada pronađete odgovarajući hotel, kliknite na dugme Nastavite i otvoriće vam se strana gde treba da unesete podatke o gostima hotela, kao i podatke sa kreditne kartice (Visa, Master, Diners Club ili American Express) kojom ćete obaviti rezervaciju i plaćanje.

Plaćanje se vrši odmah, i nakon uspešno obavljene transakcije na mail će vam stići potvrda o rezervaciji hotela. Ukoliko naknadno budete imali potrebu da promenite nešto u vezi smeštaja, kontaktiraćete direktno hotel.

Raspoloživost za druge datume pogledajte na linku Hoteli na Kritu

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA