Beograd Heraklion letovi

Želim da putujem na Krit krajem ovoga meseca, ostanem 10-14 dana i da se vratim za BGD. Ima li povratna karta u tome periodu Beograd - Heraklion - Beograd? Koja je cena? Kako je ostvariti?
Pozdrav

ODGOVOR

Cena povratne avio karte za redovan let, sa jednim međusletanjem iznosi 238 evra i odnosi se na poletanje 27. juna, a povratak 09. jula. U oba smera letite preko Soluna. Avio kartu možete rezervisati na linku Beograd Heraklion

U ponudi imamo i Čarter let za Heraklion, ali su letovi na 10 dana. Cena iznosi 260 evra. Ukoliko vam odgovara neki čarter let pošaljite nam upit na mail info@aerogaga.com, a ukoliko želite da letite regularnom aviokompanijom onda uradite online rezervaciju.

Karte možete rezervisati i pozivom na broj +381-62-280029 svakog radnog dana od 09h do 20h (od ponedeljka do petka). Vikendom i za vreme praznika call centar ne radi.

Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Ukoliko plaćanje avionske karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom
Napomena: obavezan korak za plaćanje karticom je registracija na sajtu (morate preko svog naloga da uradite rezervaciju).

Da rezervišite odmah i hotelski smeštaj kliknite na link Hoteli na Kritu. U toku je naša akcija sa portalom booking.com i na napred navedenom linku možete rezervisati smeštaj po veoma povoljnim cenama.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene i najbolji kvalitet usluge za sve letove do Krita.

Sve aktuelne ponude možete saznati ukoliko ste član Aerogaga Fun Page ili nas pratite preko Tvitera

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA