Beograd Hersonissos

Zanima me let Beograd - Hersonissos (Krit), odnosno najbliži aerodrom ovom gradu, sa povratkom posle 15 - 20 dana tako da boravak na Kritu bude u periodu izmedju 18.08. i 11.09, kao i cena ovog avio prevoza za dve odrasle osobe u ekonomskoj klasi.

ODGOVOR

Najjeftinija povratna karta na relaciji Beograd Heraklion, koji je najbliži aerodrom gradu Hersonissos, sa polaskom 18.08. i povratkom 11.09. košta 37.033 dinara.
Ovo je najpovoljnija karta koju sam ja uspeo da pronadjem za period koji ste naveli. Let je sa jednim medjusletanjem u Atini gde je zadržavanje dva sata, prevoznik je kompanija Olimpik Airlines

Kartu možete rezervisati na linku Beograd BEG Heraklion HER

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA