Beograd Krit povratna karta

Interesuje me cena povratne karte Beograd Krit, direktan let, sa uključenim svim taksama. Polazak bi bio 01.08. ili 02.08. (nije striktno odredjeno), a povratak za 7-10 dana, opet u zavisnosti od toga kad bi mogao biti let.
Unapred hvala.
Pozdrav, Marija

ODGOVOR

Sobzirom da niste precizirali tačan datum polaska najjeftinija povratna karta na relaciji Beograd Krit sa polaskom 01.08. i povratkom 08.08. košta 42.205 dinara.Ovo je najpovoljnija karta koju sam ja uspeo da pronadjem za period koji ste naveli.

Let je sa jednim medjusletanjem u Atini gde je zadržavanje dva sata, prevoznik je kompanija Olimpik Airlines

Kartu možete rezervisati na linku Beograd BEG Heraklion HER

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Kako da platite avio karte

- Kompletno uputstvo za plaćanje iz Srbije pogledajte ovde

- Ukoliko kupovinu ne vršite u Srbiji, na linku Plaćanje iz inostanstva pročitajte detaljne instrukcije

Kliknite na Kako da kupim i informišite se korak po korak kako da uradite rezervaciju na našem sajtu i izvršite plaćanje.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA