Koja je cena dve povratne karte od Beograda do Krita

Poštovani,
Kolika je cena za 2 povratne karte do Krita?

ODGOVOR

Primera radi, najpovoljnije cene od 10. do 20. novembra su za letove kompanija Olympic Air i Aegean Airlines sa presedanjem u Atini. Iz Beograda imate let u 15:45h, u Atini pravite pauzu od 2:55h i Aegean Airlines vas prevozi do Herakliona gde stižete u 22:20h po lokalnom vremenu. U povratku 20. novembra imate let u 6:40h izjutra, u Atini pravite pauzu od 1:25h i u Beogradu ste u 9:25h po lokalnom vremenu. Cena karte za dve osobe u navedenom terminu je 84.018 dinara ili 744€.

Ovaj let možete rezervisati na linku Najpovoljnii letovi od Beograda do Herakliona.

Ukoliko plaćanje želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online. 

Jeftini smeštaj u Heraklionu potražite na linku Rezervacija hotela. U toku je booking.com promocija na našem sajtu, pa je cena sobe još jeftinija.

Uniqa putno osiguranje za vaše putovanje možete ugovoriti na sledećem linku.

Ako Vam je potrebna moja asistencija prilikom rezervacije pozovite radnim danima u periodu od 09h do 20h, vikendom i tokom praznika Call centar ne radi, na sledeće brojeve:

  • +381-62-280029 - za pozive iz inostranstva ili sa mobilnih telefona
  • 0800-085-085 - za pozive iz Srbije, pri čemu je razgovor upućen sa fiksnog telefona besplatan

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter 

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA