Let Beograd Hanja

Poštovani,
interesuje me najpovoljnija cena karte za mene i dete 4 god, na relaciji Beograd-Hanja(Krit), polazak oko 10-13.6 a povratak do 30.6. Takodje me interesuje da li vi mozete da mi posaljete profakturu za cenu karte, a ja na osnovu nje da vam platim na račun.

ODGOVOR

Cena povratne avio karte na relaciji Beograd Hanja je najpovoljnija za poletanje 11. juna, a povratak 28. juna. Sa svim taksama za odraslu osobu iznosi 270 evra sa minimalnim zadržavanjem u Atini u odlasku i Solunu u povratku. Za dete je 230 evra. Postoje i jeftinije avio karte (od 256 evra), ali su pauze na međusletanjima preko 7 sati, pa može da vam bude naporno sa malim detetom.

Kliknite na link Beograd Hanja i pogledajte sve dostupne letove i cene. Prikazana cena je za dve avio karte, za vas i za dete.

U ponudi imamo i čarter let 13.06, ali je povratak fiksiran na 10 dana. Cena za odraslu osobu je 259 evra, a za dete 205 evra. Za više informacija kliknite na link Čarter do Hanje.

Naravno da možemo da vam pošaljemo profakturu po kojoj možete da izvršite uplatu u banci. A i kad uradite rezervaciju u potvrdnom mailu ćete dobiti i instrukcije za uplatu. Tako da nemate razlog za brigu.

Preko našeg portala cene su garantovano najniže do Krita. Pratite naše promotivne avio karte na društvenim mrežama: Facebook i Twitter - čeka vas puno iznenađenja.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA