Slanje štenaca avionom

Da li je moguće poslati štenad stara 4 meseca do Krita?

ODGOVOR

Ukoliko štenci imaju sve neophodne papire za prelazak granice i putovanje avionom možete ih poslati. Potrebno je da nam na mail info@aerogaga.com pošaljete podatke osobe koja šalje štebnce (ime prezime, adresu, kontakt telefon, boj pasoša), podatke osobe koja će sačekati štence (ime prezime, adresu, kontakt telefon, boj pasoša), podatke osobe koja će sačekati štence), broj štenaca koje želite da šaljete, koja rasa je u pitanju, njihova težina pa ćemo vam poslati konkretnu cenu za let. Naravno, potrebno je da nam pošaljete i datum kada bi putovanje bilo.

Cene avio karata ka svim destinacijam proverite na linku Avio karte

Garancija cene

Garantujemo vam najpovoljnije cene avio karata za sve destinacije. Nemate skrivene troškove i sve je prikazano. Cene avio karata na Aerogaga.com su jednostavno najniže. To za vas znači da nudimo bolje uslove od onih koje bi ste dobili na internet sajtu bilo gde na svetu, bez obzira da li je u pitanju neka druga agencija.

Više volite da rezervišete preko telefona?

Pozovite nas ODMAH i dobićete najbolju ponudu!

Klik na broj +38162280290

Promocije avio karata na društvenim mrežama

Pratite sve naše aktuelne ponude i promocije preko društvenih mreža: FacebookTwitter i Instagram

Na napred navedenim linkovima možete da postavljate pitanja, komentarišete i vidite sve novosti i povoljnosti koje nude aviokompanije, a čije avio karte možete da kupite na našem sajtu. Takođe, tu možete da pročitate sve korisne informacije vezane za putovanje avionom, čekiranje, aerodrome, procedure i mnoge druge korisne stvari...

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA