Najpovoljniji smještaj u Rimu

Da li biste mi mogli obezbijediti najpovoljniji smještaj u Rimu od 25.04. do 29.04.?

ODGOVOR

Cena najpovoljnijeg smeštaja u Rimu u navedenom periodu u dvokrevetnoj sobi iznosi 189 evra. Preporučujem vam Walter Rooms Guest House, a više informacija o samom smeštaju pogledajte ovde. Na ovom linku možete online izvršiti bookiranje smeštaja.

Celokupnu ponudu hotela u Rimu pogledajte na linku Smeštaj u Rimu. Naravno, u svakom trenuku možete promeniti tip sobe i sortirati rezultate pretrage po kriterijumu koji vam je bitan.

Ukoliko još uvek niste obezbedili avio karte za svoje putovanje možete to učini odmah klikom na link Letovi za Rim. Cena karte sa svim uračunatim taksama po osobi iznosi 14.828 dinara (128 evra) i odnosi se na direktan Alitalia let.

Instrukcije kako da obavite rezervaciju pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu.

Avionsku kartu možete rezervisati i telefonom, radnim danima od 9h do 20h (od ponedeljka do petka) pozivom na broj +381-62-280029 iz inostranstva, odnosno na 0800-085-085 iz Srbije. 
Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Call centar ne radi vikendom i za vreme praznika. Tada se komunikacija obavlja preko maila info@aerogaga.com

Ukoliko plaćanje avio karata želite da obavite iz Srbije kliknite ovde. Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje karticom.

Obezbeđujemo garantovano najnižu cenu karte za Rim. Više o tome pročitajte na linku Garancija cene.

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter.

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA