Nova Godina u Madridu

Poštovani, hteo sam da Vas pitam, po kom principu funkcionise vasa saradnja sa booking-om? Da li bih mogao da preko Vas kupim avionske karte i rezervisem smestaj koji nudi booking, i da li bi mi bio organizovan prevoz od aerodroma do smestaja? Zainteresovan sam konkretno za Novu godinu u Madridu. Unapred hvala.

ODGOVOR

Pretragu i rezervaciju hotela obavljate sami preko linka Hoteli - u saradnji sa portalom booking.com od sada mogućnost rezervisanja hotelskog smeštaja po još nižim cenama. Kada odaberete ponudu koja vam najviše odgovara, odmah obavljate i plaćanje kreditnom karticom visa ili master. Nakon toga stiže vam potvrda od hotela. Prevoz od aerodroma do hotela morate sami da organizujete, individualno.

Ukoliko imate problema oko snalaženja na sajtu možete kontaktirati našu korisničku podršku radnim danima od 9h do 20h (od ponedeljka do petka) pozivom na broj +381-62-280029 iz inostranstva, odnosno na 0800-085-085 za pozive iz Srbije.

Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Ako još uvek niste kupili avionsku kartu za vaše putovanje predlažem vam da pogledate ponudu i cene na linku Najjeftiniji letovi

Instrukcije kako da rezervišete karte pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije.

Putno zdravstveno osiguranje vam nije obavezno ali je preporučljivo i poručite ga na linku Uniqa osiguranje

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA