Rezervacija hotela bez kreditne kartice

Zanima me da li preko vašeg sajta mogu da rezervišem hotel za boravak u Londonu, ali nemam kreditnu karticu? Molim vas da mi pošaljete i ponudu za 2 najjeftinije povratne aviokarte za ovo putovanje u periodu od 12.05.2012. do 19.05.2012.
Hvala unapred, Maki

ODGOVOR

Online rezervacija hotela

Preko našeg sajta, na linku Hoteli u Londonu možete pogledati ponudu i cene za hotelski smeštaj za period od 12. do 19. maja 2012., ali rezervacija hotela nije moguća bez kreditne kartice.

Da biste ponline rezervisali smeštaj u hotelu, neophodno je da imate neku od sledećih kreditnih kartica: Visa, Master, Diners Club ili American Express i plaćanje se vrši odmah nakon rezervacije.

Ponudu hotela u Londonu za neki drugi period boravka pogledajte na linku Online hoteli.

Najjeftinije povratne aviokarte Beograd London

Za putovanje u London, najjeftinija cena povratne aviokarte sa svim uračunatim taksama koju sam vam pronašla iznosi 18.580 dinara. Za dve povratne karte trebali biste da platite 37.160 dinara i ne biste imali nikakve dodatne troškove.

Ovo je direktan let koji obavlja avio prevoznik Jat Airways.
Polazak iz Beograda je 12.05.2012. u 10.35h i u London stižete u 12.40h.
Povratak iz Londona je 19.05.2012. u 13.40h a u Beograd slećete u 17.25h.

Ovu ponudu, kao i red letenja drugih avio kompanija za isti datum putovanja možete pogledati na linku Jeftine karte do Londona. Kada pronađete let koji vam najviše odgovara, na istom linku možete online da rezervišete aviokarte, a plaćanje je potrebno obaviti do kraja dana.

Detaljno uputstvo kako da u 4 koraka rezervišete karte pročitajte na linku Online kupovina.

Ponudu i cene karata za bilo koji drugi datum putovanja pogledajte na linku Jeftine aviokarte.

Avio kartu možete rezervisati i pozivom na broj 0800-085-085 svakog radnog dana od 9h do 20h i poziv je besplatan ako zovete sa fiksnog telefona iz Srbije. Za pozive iz inostranstva ili sa mobilnog telefona naš broj telefona je +381-62-28-00-29.

Online naručivanje putnog osiguranja

Za putovanje u London poželjno je da imate i plaćeno zdravstveno osiguranje.
Možete ga naručiti preko linka Uniqa putno osiguranje. Popunite formular potrebnim podacima i mi ćemo vam poslati na e-mail instrukcije za uplatu, pri čemu plaćanje možete da obavite na način koji vama najviše odgovara. Čim evidentiramo vašu uplatu, poslaćemo vam polisu osiguranja mailom.

Instrukcije za plaćanje

Avio karte i zdravstveno osiguranje možete platiti na nekoliko načina, zavisno od toga kada i odakle obavljate plaćanje, pa izaberite za vas najbolju opciju:

Plaćanje iz Srbije:

Plaćanje iz inostranstva - samo online, Master ili Visa karticom koja podržava plaćanje preko interneta

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA