Rezervacija hotela u Rimu i pretraga

Da li vi vrsite rezervaciju smestaja u hotelima I pansionima? Konkretno, zanima me vasih nekoliko najpovoljnijih rezervacija smestaja za Rim u period od 02.06. do 07.06.(pet nocenja) u okolini stanice Termini, soba za dve osobe, obavezno da ima kupatilo soba? Da li bi moglo da se placanje izvrsi preko vas pre puta?

ODGOVOR

Pretragu i rezervaciju hotela obavljate sami preko linka Hoteli. Kada odaberete ponudu koja vam najviše odgovara, odmah obavljate i plaćanje karticom.
Ukoliko imate problema oko snalaženja na sajtu možete kontaktirati našu korisničku podršku radnim danima od 9h do 20h (od ponedeljka do petka) pozivom na broj +381-62-280029 iz inostranstva, odnosno na 0800-085-085 za pozive iz Srbije.

Ukoliko želite da nam pošaljete poruku na Viber ili WhatsApp broj je +381-69-280-029-0

Ako još uvek niste kupili avionsku kartu za vaše putovanje predlažem vam da pogledate ponudu i cene na linku Najjeftiniji letovi

Instrukcije kako da rezervišete karte pročitajte na linku Uputstvo za kupovinu

Ukoliko plaćanje avio karte želite da obavite iz Srbije kliknite ovde.
Ako želite da platite iz inostranstva kliknite na link Plaćanje Visa ili Master karticom, ali imajte u vidu da morate biti registrovani na sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju i plaćanje online.

Obezbeđujemo garantovano najniže cene karata za sve destinacije. Uverite se u to na linku Garancija

Pratite naše specijalne akcije i promocije avio karata na društvenim mrežama: Facebook i Twitter

ODGOVORI NA SLIČNA PITANJA