Umesto presedanja, najduži direktni let!

Umesto presedanja, najduži direktni let!

Umesto presedanja, najduži direktni let!

Australijska avio komapnija "Kavantas", zajedno sa najvećim proizvođačima aviona, Erbasom i Boingom, radi na "Projektu: Izlazak sunca" (Project Sunrise), koji bi trebalo da omogući najduži direktni let izmedju Sidneja i Londona u trajanju od 20 sati. U ovom trenutku to znači povezivanje istočne obale Australije sa Londonom. Pretpostavlja se da će ta poslednja granica biti dostignuta do 2022. godine.

"Kvantas" je nedavno obavio nešto kraći neprekidni let od Perta do Londona, tokom koga je avion "boing 787-9 drimlajner", za nešto više od 17 sati letenja, prevalio razdaljinu od 14.498 kilometara. 

Najduži direktni let će biti moguć zahvaljujući savrememnoj tehnologiji, ali ono što predstavlja veći problem je činjenica da ljudi ne podnose baš najbolje toliku dužinu boravaka u kabini aviona.

Zato je jedna od "Kvantasovih" ideja da se jedan deo prostora za prtljag pretvori u prostor u kome će se nalaziti kreveti za spavanje.

Postoje ideje i da se u avione semeste teretana, odnosno prostor za vežbanje i rekreaciju, kao i prostori za ručavanje, slično vagonima-restoranima u vozovima.

cta pogledaj letove

Online rezervacija avio karata i hotela

Ovde možete naći najpovoljnije cene karata za destinacije širom sveta iz ponude svih avio kompanija.

Ukoliko plaćate kartu iz Srbije kliknite ovde.
Ako plaćate kartu van Srbije kliknite ovde.
Jako je bitno da budete registrovani na našem sajtu i da preko svog naloga radite rezervaciju ukoliko želite da da platite 
online karticom.

Na linku Hoteli rezervišite smeštaj po najboljim cenama jer je u toku naša akcija sa portalom booking.com

Obezbeđujemo garantovano najniže cene avionskih karata i najbolji kvalitet usluge.

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.