Direktni letovi u toku letnjih meseci

Direktni letovi do Dubrovnika, Splita, Pule, Tivta i Ohrida

Provedite nezaboravne dane na proverenim plažama, u šarmantnim i nesvakidašnjim primorskim mestima, probajte prepoznatljive specijalitete tamošnjih kuvara, upoznajte tuđe kulture, družite se sa lokalnim stanovništvom ... steknite nove prijatelje.

Tokom letnje sezone možete leteti direktno avio kompanijom Air Serbia do vaše omiljene destinacije. Odaberite između Dubrovnika, Splita, Pule, Tivta, Ohrida i Malte i rezervišite avio kartu po promotivnoj ceni.

Dubrovnik

Toplina krajnjeg dalmatinskog juga, čisto plavo nebo, čiste tirkizno-zelene i tamno-plave dubine mora uz stenovite obale koje obiluju brojnim uvalama, peščane plaže i strme stene pokrivene bogatom mediteranskom i suptropskom florom. Takvu nenadmašnu lepotu, koja na posetitelja deluje zadivljujuće nemoguće je pronaći bilo gde osim u Dubrovniku.

Od 14. maja možete leteti direktno. Letovi se odvijaju svakog ponedeljka, četvrtka i subote do 10. juna, a nakon toga i sredom i petkom, do 27. oktobra. 

Detaljnije informacije o letu pogledajte na linku Red letenja Beograd Dubrovnik

Najpovoljnija cena leta iznosi 141 eura

Više o gradu pogledajte na linku Putovanje kroz Dubrovnik. Avio kartu po promotivnoj ceni rezervišite na Beograd Dubrovnik

dubrovnik
split

Split

Ceo grad je atrakcija jer je star 1700 godina i izgrađen je oko ostataka Dioklecijanove palate.

Pravo je mesto za ležernije putnike zato što su Splićani opušteni ljudi koji vole uživati u životu i ne živciraju se previše.

Jede se pretežno mediteranska hrana bogata ribom pa se pripremite na to.

Direktan let Beograd Split možete rezervisati od 14. maja za polaske ponedeljkom, četvrtkom i subotom do 13. juna, a nakon toga i sredom i petkom do 22. oktobra. Let je direktan Air Serbia avio kompanijom. 

Pogledajte kompletan red letenja do Splita

Promotivna cena se kreće od 139 eura.

Saznajte više na linku Sve o Splitu. Direktan let rezervišite na Beograd Split

Pula

Pula je grad koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Arhitektura grada iz ulice u ulicu prolazi kroz vekove, a parkovi su kao sa razglednica. Multikulturalni grad ugodne klime pravo je mesto za sve koji vole hodati ulicama, sedeti u kafićima i promatrati život.

Letovi za Pulu od 11. juna odvijaće se svakog ponedeljka, sreda, četvrtak i subote. Polazak ponedeljkom i četvrtkom je u 13:40h, a ostalim danima u 12:45h.

Promotivna cena iznosi 151 eura

Raspored letova pogledajte na linku Beograd Pula direktno

Detaljnije se informišite na linku Vodič kroz Pulu. Sve ponude letova pogledajte na Beograd Pula

pula
tivat

Tivat

Većina smatra Tivat biserom Jadrana, neki ga opet smatraju važnim kulturno-umetničkim centrom, ali definitivno je mesto koje će učiniti vaše letovanje nezaboravnim bilo da tražite aktivan ili pasivan odmor ili jednostavno želite osetiti komadić istorije Bokokotorskog zaliva.

Letovi do Tivta se odvijaju svakoga dana u 6:15h, 9:40h, 13:45h i u 16:55h, a promotivna cena iznosi 114 eura

Vremena polaska zavisno od datuma putovanja pogledajte na linku Red letenja do Tivta

Prošetajte gradom, kliknite na link Tivat - Izletište kotorske gospode. Let rezervišite na linku Beograd Tivat

Malta

Nigde na tako malom prostoru nećete dobiti više nego ovde.

Malta je idealna destinacija jer ima more, dobre plaže, bogato kulturno nasleđe i arhitekturu koja će vas oduševiti, veliki izbor različitih restorana i lokala za noćni provod.

Direktan let do Malte možete rezervisati po ceni do 169 eura za polaske od 1. aprila. Letovi se odvijaju svake subote do 12. juna, a nakon toga i utorkom i četvrtkom.

Sve termine polaska pogledajte na linku Red letenja do Malte

Saznajte više o Malti na linku Malta i sve njene čari.

Online rezervaciju možete izvšiti na linku Beograd Malta.

malta

Komentari (0)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.