Turkish Airlines Lounge bar

Turkish Airlines Lounge bar nalazi se u delu za odlaske istanbulskog aerodroma Ataturk. Lounge baru mogu pristupi svi putnici biznis klase, Miles&Smiles Elite, Elite Plus i Star Alliance Gold članovi.

Elektronske avio karte

Elektronska avio karta je virtuelni putni dokument. Izdata elektronska avio karta je zapisana u rezervacionim sistemima, kako globalnim tako i pojedinačnim avio kompanijama.

Otkazivanje leta

Otkazivanje leta je izostanak leta koji je prethodno bio predviđen a na kome ima bar jedno rezervisano ili prodato putničko mesto.

Kako se pripremiti za letovanje sa malim detetom

Sezona godišnjih odmora polako počinje, kao i euforija oko priprema i pakovanja, šta je sve potrebno kako bi vaš odmor bio što prijatniji i na koje stvari treba obratiti pažnju ukoliko prvi put putujete sa sa malim detetom. Evo nekoliko predloga kako da se dete ne uplaši od vode, šta sve treba spremiti i na šta treba obratiti pažnju.

Spakujte kofer u četiri koraka

Ukoliko vas od same pomisli na pakovanje zaboli glava, poslušajte sledeće savete koji će vaše pakovanje učiniti bržim, a kofer koji nosite lakšim. Dovoljno je da pre početka istražite temperaturu i ponesete samo ono što vam je zaista potrebno.