Kanadska ambasada

zastava-kanade
Svi građani Srbije, Crne Gore i Makedonije molbe za dobijanje vize mogu predati u kancelariji ambasade koja se nalazi u Beogradu u ulici Kneza Milosa broj 75.

Tel.: (381-11) 306-3000
Fax: (381-11) 306-3042
E-mail: bgrad@international.gc.ca

Da preuzmete formulare za dobijanje vize za privatne posete kliknite na Formular 1 i Formular 2

Dobijanje vize

Državljanima Srbije je potrebna viza za ulazak u Kanadu.
Za online podnošenje zahteva kliknite na link Vize za Kanadu.
Za dokumentaciju potrebnu za odlazak u Kanadu kao turista kliknite na link Turističke vize

Ukoliko želite da idete da radite, spisak dokumentacije i proceduru pogledajte na linku Radna viza za Kanadu

Ukoliko želite da studirate u Kanadi, spisak dokumnetacije pogledajte na linku Studentske vize

Posetilac u Kanadi ne može da radi ili studira, ukoliko mu nije izdata radna dozvola ili studentska dozvola. Ako Vam je namera da radite ili studirate u Kanadi, morate podneti molbu za adekvatnu vizu pre nego što otputujete.

Rezervacija avio karte za Kanadu

Kada dobijete vizu, avio karte možete kupiti online po najnižoj ceni na linku Letovi do Kanade ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete:

Toronto, Vankuver, Otava, Montreal, Ontario, Kalgari

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina

Avionske karte možete rezervisati i pozivom na brojeve 0800/085085 i 062/280029 svakog radnog dana od 09:00h do 20:00h (od ponedeljka do petka).

Možete nam poslati i poruku na WhatsApp ili Viber - broj je 069-280-029-0 svakog radnog dana do 24h. A ako vam je lakše možemo da razgovaramo i preko skype-a. Naše korisničko ime je aero.gaga

Komentari (284)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Milica Tadic 16.02.2013

Ocena:

Postovani,
Zanima me da li je moguce dobiti vizu na dan apliciranja? Otisla bih licno u Bec i predala aplikacije od kolega i moju. U pitanju je sluzbeni put. Vec smo svi dobili vize u istu svrhu pre 3 godine.
Unapred hvala

Milan Bašić 12.02.2013

Ocena:

Koji su uslovi i da li je moguće da se dobije radna viza ili azil Kanadi ako sam predhodno 2 puta odbijen za turističku vizu ?

Goran Bozic 11.02.2013

Ocena:

Pozdrav
interesuje me sta sve trebam da posaljem uz garantni list da bi dobio turisticku vizu idem od brata na svadbu?
Hvala unapred

Srdjan C. 11.02.2013

Ocena:

Postovani
Hteo bih da posetim Kanadu posto imam rodbinu tamo pa me interesuje da li zahtev za vizu mogu da posnesem u Beogradu ili moram da idem za Bec?
Hvala

Sasa Vasic 11.02.2013

Ocena:

Postovani
Zovem se Sasa imam 25god, po znimanju sam argonski zavarivac tig (postupak), zanima me da li na osnovu mog zanimanja mogu dobiti iseljenicku vizu ili bar neki posao u Kanadi? Imam zavrsen IV stepen ekonomske skole..
Unapred hvala na obavestenju

Milan Vranić 08.02.2013

Ocena:

Pozdrav!
Iz BiH smo, moja supruga i ja! Zaista nemamo perspektive u ovoj državi, moja supraga je diplomirani ekonomista, a ja sam profesor istorije. Supruga ne radi nigdje a ja radim imam svega 150 eura platu( nemam potreban broj časova za normu), tako da jedva preživljavamo! Supruga ima 25 godina a ja 27, nemamo djece! Zanima nas da li se može doći do iseljeničke vize, koji je proces! Spremni smo i lično doći u ambasadu u Beograd! Srdačan pozdrav

Djordje Ciric 08.02.2013

Ocena:

Postovani
Zelim da znam sta mi je potrebno od papira da bih dobio vizu? Ja sam student, ali bih zeleo da podnesem zahtev za iseljenicku vizu.
Unapred hvala

Sasa Jelesijevic 07.02.2013

Ocena:

Poštovani
Voleo bih znati sta mi je potrebno od dokumenata za mene, suprugu i sina za iseljenicku vizu kako bih otišli za Kanadu?
Unapred hvala

Milica Aleksic 05.02.2013

Ocena:

Po zanimanju sam medicinska sestra, imam 4 godine i 6 meseci radnog iskustva i jos uvek sam u stalnom radnom odnosu. Uprkos svemu, imam zelju da odem odavde da radim isti posao negde gde ce se vise ceniti i naravno, gde ce vise biti placen. Zanima me da li postoji neka mogucnost zaposlenja u Kanadi. Svaka informacija bi mi bila od koristi. Hvala unapred!

Jelena Matin 05.02.2013

Ocena:

Postovani
Suprug, ja i nase troje dece zelimo da predamo zahtev za iseljenicku vizu u Kanadu, u torontu imamo prijatelje koji nam garantuju posao.
Zanima me kakve su nam šanse da dobijemo vizu, šta nam je potrebno od dokumenata i gde mozemo preuzeti formulare za vizu?
Hvala unapred!