Kanadska ambasada

zastava-kanade
Svi građani Srbije, Crne Gore i Makedonije molbe za dobijanje vize mogu predati u kancelariji ambasade koja se nalazi u Beogradu u ulici Kneza Milosa broj 75.

Tel.: (381-11) 306-3000
Fax: (381-11) 306-3042
E-mail: bgrad@international.gc.ca

Da preuzmete formulare za dobijanje vize za privatne posete kliknite na Formular 1 i Formular 2

Dobijanje vize

Državljanima Srbije je potrebna viza za ulazak u Kanadu.
Za online podnošenje zahteva kliknite na link Vize za Kanadu.
Za dokumentaciju potrebnu za odlazak u Kanadu kao turista kliknite na link Turističke vize

Ukoliko želite da idete da radite, spisak dokumentacije i proceduru pogledajte na linku Radna viza za Kanadu

Ukoliko želite da studirate u Kanadi, spisak dokumnetacije pogledajte na linku Studentske vize

Posetilac u Kanadi ne može da radi ili studira, ukoliko mu nije izdata radna dozvola ili studentska dozvola. Ako Vam je namera da radite ili studirate u Kanadi, morate podneti molbu za adekvatnu vizu pre nego što otputujete.

Rezervacija avio karte za Kanadu

Kada dobijete vizu, avio karte možete kupiti online po najnižoj ceni na linku Letovi do Kanade ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete:

Toronto, Vankuver, Otava, Montreal, Ontario, Kalgari

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina

Avionske karte možete rezervisati i pozivom na brojeve 0800/085085 i 062/280029 svakog radnog dana od 09:00h do 20:00h (od ponedeljka do petka).

Možete nam poslati i poruku na WhatsApp ili Viber - broj je 069-280-029-0 svakog radnog dana do 24h. A ako vam je lakše možemo da razgovaramo i preko skype-a. Naše korisničko ime je aero.gaga

Komentari (284)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Nevena Milinovic 22.03.2013

Ocena:

Poštovani,
Interesuje me kako dobiti radnu vizu?
Sa poštovanjem Nevena Milinović

Sasa Zivkovic 22.03.2013

Ocena:

Kako dobiti radnu vizu? Imam srednju stručnu spremu, porodicu suprugu i dvoje dece. Radio bih bilo koji posao, ovde se mnogo teško preživljava. Supruga ne radi moja plata je oko 200 eura. U kanadi imam rodbin.

Natasa Todorovic 17.12.2012

Ocena:

Ovakvih pitanja verujem je bilo mnogo alI odgovora malo. Moj suprug i ja živimo u Srbiji, on je blagajnik u banci, a ja sam domaćica i pored diplome učitelja. Imam dva sina školarca. Otkako je mom mužu posao pod znakom pitanja već duže vreme razmišljamo o iseljenju u inostranstvo. S obzirom da u Kanadi imam dobru prijateljicu koja je tamo već više od deset godina sa svojom porodicom, imamo želju da se tamo preselimo i živimo. Kolika je olakšavajuca okolnost što imamo tamo nekog poznatog koji bi nam izašao u susret za početak i da li postoji mogućnost tek prilikom odlaska tamo naći posao ili bi to moralo da već bude osigurano. Molim vas dajte mi bilo koju informaciju biću vam zahvalna.

Kacavenda Milorad 16.12.2012

Ocena:

Treba mi posao vozaca dumpera rudnika u Kanadi.

Zoran Antović 06.06.2015

Ocena:

Imam 7 godinaradnog iskustva na američkim utovaračima i damperima marke wagner st2d u rudnicima sa podzemnom explotacijom. Radio sam u rudniku olova i cinka. Rudnik koji je posle privatizacije promenio ime u Contago group.

Takodje, radio sam agencijski 3 godine u rudnicima Belo brdo i Crnac na Kosovu, rudniku zlata srebra i olova, Lecce u Medvedji i gde god bi me agencija poslala. Za prvih 7 godina imam upisan radni staž u radnoj knjizici, a za ostale 3 nemam jer naše gazde su tako izbegavale da plate porez.

Pa me interesuje da li bih mogao nekako otići i raditi u Kanadi isti posao u rudniku jer kod nas u Srbiji taj isti posao donosi platu od 300 eura, a sa time nemam dovoljno za ženu i dvoje dece. Inace supruga mi je medicinska sestra sa 20 godina radnoga staža.

Mirko Mihajlovic 11.05.2014

Ocena:

Oduvek mi je velika zelja da upravljam sa tom mocnom masinom....

Milinka Burcjar 13.12.2012

Ocena:

Da li mogu dati sad zahtev za vizu a putuvala bih u junu?

Stojišić Gordana 12.12.2012

Ocena:

Moj suprug živi i radi u Kanadi. Ja živim u Srbiji. Šta nam je od dokumenata potrebno za iseljeničku vizu. Želimo da živimo zajedno u Kanadi i osnujemo porodicu.

Branislav Mijačević 10.12.2012

Ocena:

Imam devojku u Kanadi i hteo bih da se venčam sa njom i zasnujem porodicu. Pošto sam bio osuđivan koja je procedura i da li mogu dobijem iseljeničku vizu. Protiv mene se više ne vodi ni jedan krivični postupak.

Tanja Vasić 21.11.2012

Ocena:

Tanja Vasić (28) address Slavka Rodića 20a/10a 11090 Beograd, Rakovica phone: +381 62 176 4521 I would work full or part time. I have a lot of experience and I am able to work as a cleaning lady. I can take care of the house in the absence of the owners. I am very responsibile, reliable, cooperative, communicative, honest and hard-working. I do not smoke annd I love pets very much.
Please contact me.
Thank you.

Nemanja Brankov 19.11.2012

Ocena:

Kako možemo da se iselimo u Kanadu, a nemamo ni rodjaka ni člana porodice tamo a cela porodica bi se preselila tamo.
Da li ima nekog resenja?

Vlado Bulatovic 13.11.2012

Ocena:

Zdravo!
Da li može neko da mi objasni kompletnu proceduru za program imigranske vize za Kanadu! Zanima me odlazak sa porodicom, četiri clana (žena i dvoje dece)... tj. useljenička viza..
Da li je to uopšte moguće kao ranijih godina i ako jeste, kako sve funkcioniše oko jezika i zaposlenja i svega ostalog...
Neka mi neko prosledi odgovor na imel....
Hvala...