Kanadska ambasada

zastava-kanade
Svi građani Srbije, Crne Gore i Makedonije molbe za dobijanje vize mogu predati u kancelariji ambasade koja se nalazi u Beogradu u ulici Kneza Milosa broj 75.

Tel.: (381-11) 306-3000
Fax: (381-11) 306-3042
E-mail: bgrad@international.gc.ca

Da preuzmete formulare za dobijanje vize za privatne posete kliknite na Formular 1 i Formular 2

Dobijanje vize

Državljanima Srbije je potrebna viza za ulazak u Kanadu.
Za online podnošenje zahteva kliknite na link Vize za Kanadu.
Za dokumentaciju potrebnu za odlazak u Kanadu kao turista kliknite na link Turističke vize

Ukoliko želite da idete da radite, spisak dokumentacije i proceduru pogledajte na linku Radna viza za Kanadu

Ukoliko želite da studirate u Kanadi, spisak dokumnetacije pogledajte na linku Studentske vize

Posetilac u Kanadi ne može da radi ili studira, ukoliko mu nije izdata radna dozvola ili studentska dozvola. Ako Vam je namera da radite ili studirate u Kanadi, morate podneti molbu za adekvatnu vizu pre nego što otputujete.

Rezervacija avio karte za Kanadu

Kada dobijete vizu, avio karte možete kupiti online po najnižoj ceni na linku Letovi do Kanade ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete:

Toronto, Vankuver, Otava, Montreal, Ontario, Kalgari

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina

Avionske karte možete rezervisati i pozivom na brojeve 0800/085085 i 062/280029 svakog radnog dana od 09:00h do 20:00h (od ponedeljka do petka).

Možete nam poslati i poruku na WhatsApp ili Viber - broj je 069-280-029-0 svakog radnog dana do 24h. A ako vam je lakše možemo da razgovaramo i preko skype-a. Naše korisničko ime je aero.gaga

Komentari (284)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Olga Sikimic 05.02.2013

Ocena:

Ambasadi u Becu poslala sam pasos radi dobivanja Kanadske vize. Proslo je 30. dana pasos mi se ne vraca. Hitno mi je potreban pasos sa Kanskom vizom. Vise puta sam putovala kod sina u Toronto. Dva puta mi se vraca pasos zbog netacno popunjen papara. Sad je uradjeno sve sto je trazno.

Tetre Nestorovski 04.02.2013

Ocena:

Kako e mozno i koj dokumenti se potrebni za da dobijam turisticka viza za Kanada vo 2009 god bef i kako drzava mnogu mi se bendisa mojata sopruka ima validni dokumenti (permant rezident) kako mozam i jas da odam zaedno so neze za da gi regulirame nezinite dokumenti vo oktomvri teba da ja prodolzi (pier kartata) odgovoretemi ve molam jas ovde vo makedonija rabotam i imam 27 god raboten staz sakame tamu da ostaneme 5 do 6 meseci zatoa sto tolku traje procedurata za prodolzuvane na (pier kartata) od soprugata ve molam odgovoretemi unapred vi blagodaram pozzzz

Maja Pavlicevic 31.01.2013

Ocena:

Postovani,
Ja i momak smo odlučili da idemo za Kanadu da pokusamo tamo da ostvarimo neki zivot. Moj stric zivi u Torontu, i kako on moze da nam pomogne za dobijanje vize. Oboje radimo na cruserima. Prije toga nemamo neko narocito radno iskustvo. Zanima me konkretno;Sta nam treba od papira? Da li da trazimo permanent radnu vizu ili privremenu? Kako da posaljemo papire u Bec? Ili moramo licno? Unaprijed zahvalna

Andrija Stankovic 31.01.2013

Ocena:

Poštovani,
po zanimanju sam strukovni menadzer, a devojka diplomirani ekonomista. Ja imam 23, a devojka 22 godine i nemamo radnog iskustva. Planiramo da se iselimo u Kanadu jer tamo moja devojka ima rodjaku. Mozete li da mi kazete na osnovu ovih informacija kakve su nam sanse za iseljenje i sta nam je sve potrebno?
Hvala Vam unapred.

Sikimic Olga 30.01.2013

Ocena:

Dva puta sam poslala papire za Bec da bi dobila Kansku vizu. U oba slucuja nepravilno poputnjeni papiri. Sad saljem treci put i sve sam ucinila sto je trazeno. Ne vracaju mi pasoš više od 20. dana. Molim da moj zahtev resite i vratite mi putnu ispravu koja mi je potrebna radi putovanja u inostranstvo.

Samir 30.01.2013

Ocena:

Može li mi neko reći koji papiri osim garantnog pisma trebaju da bi se dobila turistička viza za Kanadu pošto nema ambasade Kanadske u BiH. Jeli nema drugog izbora nego ih slati u Beč? Ako je tako na koju se adresu šalje. Moljim odgovor.
Unaprijed hvala

Ana Krstic 30.01.2013

Ocena:

Poštovani,
u avgustu bih želela da putujem u Kanadu, potrebna mi je studentska viza,ali ne znam šta mi je sve potrebno od dokumenata. Ako biste mogli da mi pošaljete spisak svih potrebnih dokumenata?
Unapred hvala.

Samir Sarajlic 30.01.2013

Ocena:

Da li moze neko da mi pomogne dobio sam garantno pismo od familije koja je vec duze u Kanadi posto je zatvorena kanadcka ambasada u Sarajevu.
Gdje da se obratim za turističku vizu? Čuo sam za Bec dali ima negdje blize i koju jos dokumentaciju trebam prikupit?
Unaprijed hvala.

Jovanovic Miljana 29.01.2013

Ocena:

Poštovani,
Canadski pasoš mi je istekao januara 2013.god., zamolila bi vas da mi kazete na koji nacin mogu da produzim svoj pasos, posto je ambasada iz Beograda, prebacena u Bec, i sta mi je od papira potrebno?
Unapred zahvalna.

Predrag Gasic 29.01.2013

Ocena:

Ja sam diplomirani inzenjer gradjevine (saobracajno - konstruktorskog smera) sa 6 meseci radnog iskustva u privatnoj firmi za izvodjenje radova (upisanih u radnu knjizicu) i godinu dana rada u opstinskoj upravi odeljenje za urbanizam (koje mi nazalost nisu upisane u radnu knjizicu), devojka je diplomirani arhitekta sa sestomesecnim radnim iskustvom u projektnom birou koje joj nisu upisane u radnu knjizicu. Interesuje me da li imamo ikakve sanse da se odselimo za Kanadu i da dobijemo poslove, sto se mene tice nije mi bitno uopste sta cu da radim pa makar i kosio tudje travnjake, a devojka bi mogla da bude i bebisiterka ako nema posla u struci. Imamo po 28 godina.
Hvala unapred