Kanadska ambasada

zastava-kanade
Svi građani Srbije, Crne Gore i Makedonije molbe za dobijanje vize mogu predati u kancelariji ambasade koja se nalazi u Beogradu u ulici Kneza Milosa broj 75.

Tel.: (381-11) 306-3000
Fax: (381-11) 306-3042
E-mail: bgrad@international.gc.ca

Da preuzmete formulare za dobijanje vize za privatne posete kliknite na Formular 1 i Formular 2

Dobijanje vize

Državljanima Srbije je potrebna viza za ulazak u Kanadu.
Za online podnošenje zahteva kliknite na link Vize za Kanadu.
Za dokumentaciju potrebnu za odlazak u Kanadu kao turista kliknite na link Turističke vize

Ukoliko želite da idete da radite, spisak dokumentacije i proceduru pogledajte na linku Radna viza za Kanadu

Ukoliko želite da studirate u Kanadi, spisak dokumnetacije pogledajte na linku Studentske vize

Posetilac u Kanadi ne može da radi ili studira, ukoliko mu nije izdata radna dozvola ili studentska dozvola. Ako Vam je namera da radite ili studirate u Kanadi, morate podneti molbu za adekvatnu vizu pre nego što otputujete.

Rezervacija avio karte za Kanadu

Kada dobijete vizu, avio karte možete kupiti online po najnižoj ceni na linku Letovi do Kanade ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete:

Toronto, Vankuver, Otava, Montreal, Ontario, Kalgari

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina

Avionske karte možete rezervisati i pozivom na brojeve 0800/085085 i 062/280029 svakog radnog dana od 09:00h do 20:00h (od ponedeljka do petka).

Možete nam poslati i poruku na WhatsApp ili Viber - broj je 069-280-029-0 svakog radnog dana do 24h. A ako vam je lakše možemo da razgovaramo i preko skype-a. Naše korisničko ime je aero.gaga

Komentari (284)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Ivana Todorovic 11.03.2013

Ocena:

Poštovani,
zovem se Ivana Todorovic, imam 26 godina, živim sa suprugom koji ima 32 godine, i dvoje dece. Hteli bi smo iseljeničku vizu za Kanadu. Živimo i radimo u Podgorici. Suprug radi vec 5 godina kao vozac dizalica u drzavnoj firmi, a ja sam radila i Domu zdravlja kao medicinska sestra, smer ginekološko akušerska sestra, a sada radim u privatnom vrtiću sa uzrastom dece od 12 do 24 meseca starosti, isto kao medicinska sestra. Moj suprug sada pored već davno završene trogodišnje srednje škole, sad završava za električara, kao električar ima puno iskustva, samim tim što i radi u firmi koja se bavi uličnom rasvetom.... Pa smo mi hteli ako mozete da nam kazete kakve su nam i kolike sanse za iseljenicku vizu za Kanadu, i gde da apliciramo......
Unapred zahvalni.....

Stefan Uzanovic 11.03.2013

Ocena:

Kakva je procedura oko dobijanja kanadskog drzaljanstva? Čuo sam od nekih da je država Kanada velika, ali da imaju mali broj stanovnika i da zato zovu sve ljude da dolaze i da naseljavaju njihovu drzavu tj. njihove gradove, pa me interesuje koliko je to istina i čuo sam da kada se njihovo drzaljanstvo dobije da ne mora da se ukida svoje drzaljanstvo.... Voleo bi da idem da živim radim u Kanadi u gradu Ottawa. Mnogi su mi pričali da treba da odem u kanadsku ambasadu i pitam za to jel kažu da se drzaljanstvo lako dobija, čak ti i srede posao tj nadju, nadju ti i smestaj... A moje konretno pitanje je imali istine u tome i ako ima kakva je procedura?

Lekic Marija 11.03.2013

Ocena:

Da li neko moze da mi da tacnu informaciju? Živim u Podgorici vec 20 godina, imam kanadsko drzavljanstvo i pasos, da li mozete da mi kazete da li mi treba viza za New York, na koji način je dobijam, i kako mogu da dobijem radnu vizu, kako bih legalno mogla da boravim tamo, i da steknem neko radno iskustvo...? Unaprijed hvala

Svetozar Mijatovic 11.03.2013

Ocena:

Da li imam pravo na državljanstvo? Otac mi bio državljanin Kanade Mijatović Setvan

Svetozar Mijatovic 19.06.2014

Ocena:

Kako mogu da proverim da li moj otac ima državljanstvo Kanade? Živeo je u Kanadi 20 godina i na zalost poginuo 2010 u Srbiji.

AeroGaga avio karte 25.02.2013

Ocena:

@Ivana Petrovic Sigurno je da možete da pronađete posao i zaposlite se u Kanadi, ali morate sami da pronađete posao. Ambasada ne pronalazi posao građanima. Kada pronađete potencijalni posao, tek onda aplicirate u ambsadi za radnu vizu. Kada vam ambasada da vizu, na našem sajtu www.aerogaga.com možete kupiti online avionske karte po najnižim cenama.

AeroGaga avionske karte 25.02.2013

Ocena:

@Savka Unkovic Aplikacija ne može da se popuni online - sve se šalje poštom na adresu Embassy of Canada, Visa and Immigration Section, Laurenzerberg 2, 1010 Vienna, Austria

AeroGaga avio karte 25.02.2013

Ocena:

@Admir Berbič procedura zavisi od slučaja do slučaja. Kako su vam uzeli kontakt telefon sigurno će vas pozvati, morate biti strpljivi. Nekada ta procedura može da traje i po nekoliko meseca

Ivana Petrovic 25.02.2013

Ocena:

Поштовани,
Зовем се Ивана Петровић, имам 31 годину и из Београда сам. Завршила сам Филолошки факултет Универзитета у Београду и стекла академско звање Мастер професор српског језика и књижевности. На факултету сам завршила енглески језик као страни (B2-ниво, advanced). Ако постоји било каква могућност пресељења и запослења у Канади, молим Вас да ме обавестите.
С поштовањем, Ивана Петровић

Sava Vasic 11.03.2013

Ocena:

Poštovani
Šta mi je potrebno od dokumentacije da bih dobio radnu ili iseljenicku vizu za sebe i svog sina? Molim vas da mi odgovorite na mail-u.
Unapred zahvalan.

Davor Sredić 11.03.2013

Ocena:

Pozz svima
Mene takođe interesuje da li je moguće dobiti vizu za Canadu bez dolaska u Beč, pored vize za mene oca i majku .. takođe bih trebali predati i za babu i dedu! Zbog njih nam je problem ići u Beč, a i mi svi radimo, pa je teško izvodljivo! Usput svi smo već jednom bili baba i mama 2 puta! Možete mi pobližnje objasniti proceduru kako to da odradimo iz BIH, naravno koliki su troškovi i šta od dokumenata da pripremimo?