Kanadska ambasada

zastava-kanade
Svi građani Srbije, Crne Gore i Makedonije molbe za dobijanje vize mogu predati u kancelariji ambasade koja se nalazi u Beogradu u ulici Kneza Milosa broj 75.

Tel.: (381-11) 306-3000
Fax: (381-11) 306-3042
E-mail: bgrad@international.gc.ca

Da preuzmete formulare za dobijanje vize za privatne posete kliknite na Formular 1 i Formular 2

Dobijanje vize

Državljanima Srbije je potrebna viza za ulazak u Kanadu.
Za online podnošenje zahteva kliknite na link Vize za Kanadu.
Za dokumentaciju potrebnu za odlazak u Kanadu kao turista kliknite na link Turističke vize

Ukoliko želite da idete da radite, spisak dokumentacije i proceduru pogledajte na linku Radna viza za Kanadu

Ukoliko želite da studirate u Kanadi, spisak dokumnetacije pogledajte na linku Studentske vize

Posetilac u Kanadi ne može da radi ili studira, ukoliko mu nije izdata radna dozvola ili studentska dozvola. Ako Vam je namera da radite ili studirate u Kanadi, morate podneti molbu za adekvatnu vizu pre nego što otputujete.

Rezervacija avio karte za Kanadu

Kada dobijete vizu, avio karte možete kupiti online po najnižoj ceni na linku Letovi do Kanade ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete:

Toronto, Vankuver, Otava, Montreal, Ontario, Kalgari

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina

Avionske karte možete rezervisati i pozivom na brojeve 0800/085085 i 062/280029 svakog radnog dana od 09:00h do 20:00h (od ponedeljka do petka).

Možete nam poslati i poruku na WhatsApp ili Viber - broj je 069-280-029-0 svakog radnog dana do 24h. A ako vam je lakše možemo da razgovaramo i preko skype-a. Naše korisničko ime je aero.gaga

Komentari (284)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Vladimir Čavic 29.01.2013

Ocena:

Poštovani,
da li mi neko moze odgovoriti sta je sve potrebno od dokumentacije za iseljenicku vizu za Kanadu? Ozenjen sam, imam jednogodisnju cerkicu, i htio bih zajedno sa suprugom i cerkom da odem iz BiH.
Hvala unaprijed

Milena Živković - Boljevac 29.01.2013

Ocena:

Postovani,
suprug i ja bismo trazili iseljenicku vizu za Kanadu. Suprug je elektricar po struci, ali se bavi ugradnjom i servisiranjem stomatoloških mašina, jedan je od najboljih u Srbiji, ali za to ne poseduje nikakv dokument (pošto ni škola za tako nešto ne postoji), eventualno bi mogao da nabavi sertifikat nekog od poznatih proizvođača te opreme, pošto su mu to već nudili) i ima 10 godisnje iskustvo. Ja sam dipl. mašinski inženjer po struci, ali mi nije bitno sta bih radila za pocetak, pošto verujem da me čeka neka sertifikacija diplome. Imamo tri sina, 10, 8 i 5 godina. Kakve su šanse da dobijemo iseljeničku vizu, naravno sa radnim dozvolama? Imam i prijatelje u vankuveru koji bi možda mogli da nam pomognu, ako su potrebne neke garancije ili sl. Hvala unapred. Unapred hvala na brzom odgovoru.

Biljana Rusimović 29.01.2013

Ocena:

Da li će se vratiti ambasada Kanade u Srbiju?

Božo Janković 29.01.2013

Ocena:

Poslao sam papire potrebne sa pasosom u Beč 10, stigli su 13 decembra. Da li mi neko moze pomci i reci koliko je potrebno da mi vrate odgovor iz Beča?
Jasno mi je da su bili praznici i da se čeka 20 radnih dana, ali prošlo je i to vreme i jos nema odgovora. Reč je o radnoj vizi, ne znam da li je za nju potrebno vise vremena?

Olivera Labus 29.01.2013

Ocena:

Postovani,
zelim da apliciram za Canadsku turisticku vizu. Naime, sredinom marta idem u Ameriku (za koju imam vizu) i iskoristila bih taj boravak da turisticki posetim neke znamenitosti Canade - Nijagarine vodopade i sl., na dva-tri dana. Molim vas da me informisete koja je procedura za dobijanje turisticke vize za Canadu, gde mogu da dobijem formular za apliciranje kao i informaciju o ostaloj dokumentaciji potrebnoj za dobijanje vize. Napominjem da sam ranijih godina u vise navrata posecivala Canadu, takodje turisticki.
S postovanjem, Olivera Labus

Djordje Bozic 29.01.2013

Ocena:

Da li moze neko da mi da e-mail od Kanadske ambasade da bi pitao sta mi treba za iseljenicku vizu?
Unapred hvala.

Vladan Frganja 29.01.2013

Ocena:

Postovani!
Treba mi informacije ako neko zna da mi odgovori na sledece pitanje. Dobio sam dozvolu za ulazak u Kanadu i poslao sam kompletnu dokumentaciju za radnu vizu u Bec. Sada cekam odgovor iz ambasade. Interesuje me da li se sigurno dobija viza ako sam dobio dozvolu od Kanade da mogu da udjem?
Unapred se zahvaljujem na odgovoru!

Olivera Kovacevic 23.01.2013

Ocena:

Postovani, suprug i ja bismo trazili iseljenicku vizu za Kanadu. Da li biste vi mogli da nam date neke odgovore na pitanja koja nas muce oko odlaska?
Suprug je elektricar po struci i ima 10 godisnje iskustvo u toj oblasti kao i niz drugih zanata koje zna da radi. Ja sam demograf po struci ali mi nije bitno sta bih radila za pocetak bitno mi je da pocnem da radim. Kakve su šanse sada za mlade bračne parove bez dece, još da napomenem da imamo 33 godine?
Unapred hvala na brzom odgovoru.

Golić Nebojša 28.09.2015

Ocena:

Čuo sam za nekakvu agenciju u Zagrebu preko koje se može otići u Kanadu kao mladi bračni par, ali ne mogu doći do internet adrese. Zna li iko i šta o tome?

Ivana Mihajlovic 23.03.2013

Ocena:

Sredinom juna planiram turisticku posetu Kanadi.
Zanima me pre svega da li za turističku vizu apliciram u Beogradu ili je potrebno da idem u Beč, i da li ako je u pitanju Beč mogu da apliciram online ili poštom ili je potrebno da idem lično.
Takodje me zanima koliko je vremena potrebno za dobijanje vize kako bih znala kada da apliciram. Već sam u prošlosti dobijala vizu i išla za Kanadu ali sam čula da su sada neki uslovi promenjeni. Takodje mi je rečeno da je potrebno da predam potvrdu da na racunu imam odredjenu kolicinu deviza. Da li je to istina i ako jeste, da li postoji odredjen iznos koji treba da imama na racunu.
Unapred hvala!

Jovan Ivanišević 21.01.2013

Ocena:

Poštovani!
Imam 24. godine., državljanin sam R.Hrvatske., završio sam srednju školu zanimanje poljoprivredni tehničar opšti smjer. Zanima me koja je procedura za iseljenje u Kanadu i stjecanje državljanstva?
Unapred vam hvala na odgovoru!