Kanadska ambasada

zastava-kanade
Svi građani Srbije, Crne Gore i Makedonije molbe za dobijanje vize mogu predati u kancelariji ambasade koja se nalazi u Beogradu u ulici Kneza Milosa broj 75.

Tel.: (381-11) 306-3000
Fax: (381-11) 306-3042
E-mail: bgrad@international.gc.ca

Da preuzmete formulare za dobijanje vize za privatne posete kliknite na Formular 1 i Formular 2

Dobijanje vize

Državljanima Srbije je potrebna viza za ulazak u Kanadu.
Za online podnošenje zahteva kliknite na link Vize za Kanadu.
Za dokumentaciju potrebnu za odlazak u Kanadu kao turista kliknite na link Turističke vize

Ukoliko želite da idete da radite, spisak dokumentacije i proceduru pogledajte na linku Radna viza za Kanadu

Ukoliko želite da studirate u Kanadi, spisak dokumnetacije pogledajte na linku Studentske vize

Posetilac u Kanadi ne može da radi ili studira, ukoliko mu nije izdata radna dozvola ili studentska dozvola. Ako Vam je namera da radite ili studirate u Kanadi, morate podneti molbu za adekvatnu vizu pre nego što otputujete.

Rezervacija avio karte za Kanadu

Kada dobijete vizu, avio karte možete kupiti online po najnižoj ceni na linku Letovi do Kanade ili kliknite na naziv grada u koji želite da putujete:

Toronto, Vankuver, Otava, Montreal, Ontario, Kalgari

Uputstvo kako da rezervišete avio karte na našem sajtu možete pročitati na linku Online kupovina

Avionske karte možete rezervisati i pozivom na brojeve 0800/085085 i 062/280029 svakog radnog dana od 09:00h do 20:00h (od ponedeljka do petka).

Možete nam poslati i poruku na WhatsApp ili Viber - broj je 069-280-029-0 svakog radnog dana do 24h. A ako vam je lakše možemo da razgovaramo i preko skype-a. Naše korisničko ime je aero.gaga

Komentari (284)

Pogrešan odgovor, pokušajte ponovo.

Mirko Milanko 09.11.2012

Ocena:

Imam Hrvatsko drzavljanstvo, planiram putovati iz Beograda ili iz Budimpeste (zavisi gdje mi bude povoljnija karta) za Toronto Canadu, u posjetu kod brata i sestre (rodbine) povodom sestrinog vjencanja, gdje i s kojom dokumentacijom se trebam javiti da bi otisao na put u sto skorijem periodu (planiram ostati 20tak dana)..
Unapred Hvala

Nemanja Vučićević 30.10.2012

Ocena:

Dobar dan svima!
Da li može neko da mi objasni postupak i šta je sve potrebno za dobijanje emigrantske vize za Kanadu!? Bar one početne korake. Odgovor slati na moj e-mail.

Alex Radevic 24.10.2012

Ocena:

Saška i ja smo poslale direktno aplikaciju u CA i posle toga saznala za nova pravila! I mene intersuje ša će se dogoditi i hoće li vratiti papire, nije fer papire smo skupljali pola godine i da se desi odjednom ovo!?

Aldin Muharemovic 25.10.2012

Ocena:

Ima li ko da mi objasni kako početi prve korake za iseljenicku vizu, za Kanadu jer u BiH u imigracionom centru samo znaju formalnosti, a tacnost nikako

Alajdin Hamza 24.10.2012

Ocena:

Kako da dobijem viza? Ne mogu više ovako, da ostanem u Srbija, imam porodice, žena i 1 ćerka ima 2 godine. Radije bi da odem iz Srbiju, ali ne znam kako?
Ja sam gluvonem lica. Ovde su loše situacija. Ne mogu da nadjem posao.
Imam 27 godina!
Pozzzzz

Saška Radonjić 05.10.2012

Ocena:

Poslali smo aplikaciju za iseljeničku vizu početkom avgusta direktno u Kanadu. Pre par dana smo saznali da je sve obustavljeno još 01. jula zna li neko nešto više o ovome?

Danijela Pavlovic 02.10.2012

Ocena:

Interesuje me koji je broj žiro računa na kome se uplaćuje taksa za kanadsku vizu i sta sve treba od dokumenata ?
Hvala

Biljana Đarmocki 01.10.2012

Ocena:

Da li mogu dobiti informaciju šta je potrebno od dokumentacije za turističku vizu sa multiple entery i link sa potrebnim formularima?
Unapred hvala

Goran Diimković 28.09.2012

Ocena:

Nekada je bio tel. broj ambasade na sajtu, sada ne mogu nigde da ga nadjem. Ako neko ima tel. broj Kanadske Ambasade u Beogradu molio bih da mi ga pošalje na mail. gorandimkovic@yahoo.com Hvala!

Mile 26.09.2012

Ocena:

Jel zna neko na koliko uglavnom daju turisticke vize za multiple entry? Ameri su mi dali na 10 god bez problema, ali cuo sam da su Kanadjani rigorozniji sto se toga tice?